Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 79

Temat: Halloween 2025

Użytkownik Avatar musaraj

Statystyki

Lampion nr 1 zdobyty.

Zabitych dyniogłowych: 2591
    Zdobytych pestek: 40 (+1 pestka na start)
    Zrespionych hersztów: 39
    Zdobytych dyń z mobków: 13
    Ukradzionych dyń: 7

1 dropnięta karta Dyniogłowego.

Wymieniane po 2: (na 51-52 lv)
    https://mfo3.pl/view/ga/aaadbfeb //niesłychanie zabawne ID
    https://mfo3.pl/view/ga/b921a0e8
    https://mfo3.pl/view/ga/c63a56bd
    https://mfo3.pl/view/ga/924102c8
    https://mfo3.pl/view/ga/48855f25
    https://mfo3.pl/view/ga/772df43e
    Miksów nie notowałem.

Użytkownik Avatar proskiler
    Czy to od tego roku czy już wcześniej za pielęgnacje nie można dostać niespodzianek?

Użytkownik
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Czy to od tego roku czy już wcześniej za pielęgnacje nie można dostać niespodzianek?
    W dalszym ciągu można zdobyć

Użytkownik
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    A to nie jest tak, że jest to po prostu dodatkowy możliwy drop i nie wpływa negatywnie na to, co otrzymujemy, a wręcz przeciwnie (w sensie, jak ci wyleci Odno 1, to nie jest ono w miejscu innego Odno, tylko jako dodatkowy drop)?
    Bo wtedy to chyba lepiej - przerzuć sobie je na inną postać, sprzedaj u pociary za 2.5k - raczej na + to chyba.

- - - - - - - - - -

A to nie jest tak, że jest to po prostu dodatkowy możliwy drop i nie wpływa negatywnie na to, co otrzymujemy, a wręcz przeciwnie (w sensie, jak ci wyleci Odno 1, to nie jest ono w miejscu innego Odno, tylko jako dodatkowy drop)?
    Bo wtedy to chyba lepiej - przerzuć sobie je na inną postać, sprzedaj u pociary za 2.5k - raczej na + to chyba.

Update dyniek:
    wymienionych 80, przy osiemdziesiątej gra się nade mną zlitowała i dała mi drugi przedmiot z wymian - jeeej. Ostatnie 20 dyń wymieniam na raz, nie ma bata.
    Dokładnie tak, ja wylosowałem tutaj wszystkie możliwe niekolekcjonerskie przedmioty:

https://mfo3.pl/r/b02e1a9fe

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    W dalszym ciągu można zdobyć
    Może to moje subiektywne odczucie, ale chyba w takim razie została obniżona szansa, bo z 9 wymian same żetony... no chyba, że to po prostu pech. Kiedyś co druga wymiana to była paczka.

Użytkownik
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Może to moje subiektywne odczucie, ale chyba w takim razie została obniżona szansa, bo z 9 wymian same żetony... no chyba, że to po prostu pech. Kiedyś co druga wymiana to była paczka.
    U mnie wyszło 4 niespodzianki na 8 progów. Więc raczej miałeś pecha.

Pomyliłem tematy ;d

Póki co udało mi się ukończyć 100 dyniek i mam swój pierwszy lampion na 14 lat grania - w sumie długo zeszło mi na tym, by to "osiągnąć". Więc nawet, jeśli nie było to dla mnie w 100% opłacalne (zamiast 5 gwarantowanych itemów dostałem 2 z losowania po dwie dyńki + 1 gwarantowany za dwadzieścia dyń), to czuję satysfakcję ze zdobycia "głównej nagrody". Poza tym z dyniogłowych wypadło trochę miksów, z wymian trochę miksów, z pielęgnacji do 400 do wyzwania wpadły 3 niespodzianki i żetki, no i karta herszta. Więc ogółem nawet jeśli tutaj miałby się dla mnie event skończyć, to uważam go za udany. No i dzięki pracy w nocy udało się pobić trochę Baalów.

Staram się zrobić 80 kości do 12 listopada (technicznie wykonalne, póki co mam 22) żeby w pełni zakończyć event. Miejmy nadzieję, że wyzwania zostaną ukończone. Gdzie jest MapY, kiedy go potrzeba, żeby zagrzać ludzi do uczestnictwa?

- - - - - - - - - -

Wytłumaczy mi ktoś, czemu system pomocy (na baalu, chociaż może i nie tylko) jest aż tak zabugowany? Rozumiem odmowę bo skład jest pełny, ale żeby gra odmówiła mi dołączenia do walki bo "walka została zmodyfikowana w międzyczasie" (prawdziwy komunikat btw) to jest już jawny scam Nie mówiąc już o tym, że czasami okienko do pomocy przy kliknięciu na pomoc się nie wyświetla (może wina przeglądarki, zazwyczaj nie gram na mozilli.
    To znaczy, bardziej mnie ciekawią okoliczności owego komunikatu. Co się właściwie "zmodyfikowało"? (bo raczej nie chodzi o ilość uczestników, wtedy pojawia sie inny komunikat).
    Ostatnio edytowane przez Hide ; 09-11-2025 o 05:43

Nie jestem pewien, ale chyba chodzi o to, że jakieś okoliczności walki zostały zmodyfikowane.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Ja też tak miałem. To oznacza, że zanim wcisnąłeś przycisk "Pomóż", a po wybraniu opcji pomocy na graczu, walka się zakończyła.

Powiem od siebie - podobają mi się te eventowe osiągnięcia. Przyjemne jest to, że dają faktycznie dużo żetonów w porównaniu z innymi (ogólnie podoba mi się, że osiągnięcia zaczęły dawać COKOLWIEK). Oczywiście z następnym eventem nie będzie już co osiągać, chyba że dodadzą nowe osiągnięcia (co osobiście propsuję).
    Jedyny minus co do owych osiągnięć jaki muszę dać to osiągnięcie "Dyniowy Złodziej", które wydaje się być awykonalne, chyba że dogadujemy się z drugą osobą. Tematycznie fajne, pasuje, ale w normalnym przypadku nie wiem jak często się uda komuś je wykonać.

Użytkownik Avatar Clover
    Powiem od siebie - podobają mi się te eventowe osiągnięcia. Przyjemne jest to, że dają faktycznie dużo żetonów w porównaniu z innymi (ogólnie podoba mi się, że osiągnięcia zaczęły dawać COKOLWIEK). Oczywiście z następnym eventem nie będzie już co osiągać, chyba że dodadzą nowe osiągnięcia (co osobiście propsuję).
    Jedyny minus co do owych osiągnięć jaki muszę dać to osiągnięcie "Dyniowy Złodziej", które wydaje się być awykonalne, chyba że dogadujemy się z drugą osobą. Tematycznie fajne, pasuje, ale w normalnym przypadku nie wiem jak często się uda komuś je wykonać.
    relog na inną postkę, posadzić darmową pestkę z innej postki, kraść eventową postką. Ofc jak zrobisz to w nocy, to największa szansa, że ukradniesz.

Orientuje się ktoś czy dropnęły jakieś karty z Baalrukha w tym evencie? Jakaś dziwna pustka na targu ppd tym względem.
    Ostatnio edytowane przez Antybristler II ; 12-11-2025 o 14:10
    Żółwie tańczą jak szalone...

Tester
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Orientuje się czy dropnęły jakieś karty z Baalrukha w tym evencie? Jakaś dziwna pustka na targu ppd tym względem.
    Z tego co się orientuje to jedyna wydropiona przez cały event: https://mfo3.pl/r/bfa58c79f

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    relog na inną postkę, posadzić darmową pestkę z innej postki, kraść eventową postką. Ofc jak zrobisz to w nocy, to największa szansa, że ukradniesz.
    Ja ukradłem z 5, po prostu sobie tam stały. +1 z mojej drugiej postaci, kulturalnie poprosiłem aby nikt mi nie zabierał, więc osiągalne.

Użytkownik Avatar musaraj
    No nie wiem, jak dla mnie wymagania na to osiągnięcie są raczej za niskie.

Uprawnienia