Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
3. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

2 66.67%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

1 33.33%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: [P?] Prędkość dyniogłowych

Użytkownik Avatar Stara Gwardia

[P?] Prędkość dyniogłowych

4) Standard poruszania się Dyniogłowych/Kościotrupów został zbliżony do eventu wakacyjnego - są mniej "ruchliwe". Herszt i Szkieletor sami nie inicjują ataku na gracza.

Czy to aby na pewno weszło? Moje dynioglowe robią mniej więcej dwa ruchy na sekundę, więc nie powiedziałbym, że są mniej ruchliwe, a raczej, że bardziej.

Administrator
    W porównaniu do poprzedniej wersji nie uciekają aktywnie od gracza, tylko spacerują / przystają i robią to w ograniczonym zakresie pól.
    Może nie aż tak dużo wolniej chodzą, ale na pewno łatwiej je złapać. Jest to kopia z Utopców.

Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    Czy to aby na pewno weszło? Moje dynioglowe robią mniej więcej dwa ruchy na sekundę, więc nie powiedziałbym, że są mniej ruchliwe, a raczej, że bardziej.
    dodaj sb jeszcze opóźnienia z serwera
    Le tits now

Administrator
    Troszeczkę je jeszcze spowolniłem.

Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Troszeczkę je jeszcze spowolniłem.
    Jest fajnie teraz. Dałoby radę może trochę przyspieszyć im resp? Robiąc pełne kółka, zabijając wszystkie dyniogłowe na wschodniej polanie trzeba chwile poczekać na respy, co bardzo spowalnia expienie.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    Jest fajnie teraz. Dałoby radę może trochę przyspieszyć im resp? Robiąc pełne kółka, zabijając wszystkie dyniogłowe na wschodniej polanie trzeba chwile poczekać na respy, co bardzo spowalnia expienie.
    To, albo dodać po jednej dyńce na mapkę

Admin dał palec, to chcą całą rękę xD
    Zawsze można expić na zmianę na obu mapach - wtedy wszystko jest zrespione w swoim czasie
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Administrator
    Delikatnie przyspieszyłem resp.

Serduszka na czacie dla Tomiego, a temat można przenieść do archiwum albo propozycji zrealizowanych w sumie

A będzie można liczyć na przyspieszenie respu innych potworów eventowych? Np. Gremlin A i B, których nie można resoić na dwóch mapach. Albo jeszcze Zajączki.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia