Kolejny rok, znowu event.
Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.
Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedynyfajnynieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
Kolejny rok, znowu event.
Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.
Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedynyfajnynieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
Ostatnio edytowane przez Clover ; 29-10-2025 o 15:24
Ja sądzę że nie ma czego zmieniać bo zwyczajnie eventy już są nudne. Dla mnie by mogli usunąć i dodać nowe bez różnicy
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%
A tak Serio myślicie czy będzie jakaś zmiana z balem, szkieletorem?
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
Spodziewam się nowych osiągnięć, mam nadzieję że kilku.
Wprowadzenia kilku usprawnień z propozycji
Nowy miniboss na 100 lv raczej za dłuższy czas
wzmocnienie potwornych rękawic i prehistorycznego eq, cudowne <3
Złowroga Różdżka jest trochę absurdalna, ale się upewnię - "zwykłych przeciwników" oznacza kogo? Potwory? Potwory i graczy?
Lubię fakt że post z szczegółami pojawia się zanim pojawi się pełen opis :]
Mam nadzieję, że udalo się wam zebrać 9999/9999 eny na rozpoczęty właśnie event
To ilość najbardziej optymalna na to wydarzenie.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Abstrahując od zmian związanych z uzbrojeniem odnoszę nieustanne wrażenie, że robi się wszystko aby dalej utrudniać. Tylko po co?
Skoro wprowadzamy osiągnięcia specjalnie dot. uczestnictwa w eventach może warto byłoby je wprowadzić globalnie na konto użytkownika (czyt. zdobędziesz na jednej z postaci to informacja ta odkłada się na pozostałych analogicznie jak w przypadku wklejonych kolekcjonerek)? No chyba, że to po prostu kolejny zabieg który ma zniechęcić do aktywności na więcej niż 1 postaci... czasami mimo wszelkich starań logika i postępowanie twórców gry wciąż zadziwia.
Miały wejść zmiany na Wendigo przy jesieni, jesień jest, zmian nie ma, totalny scum :c