Tutaj że z tobą zgodzę ja nawet ogółem nie czułem hype na te nowe miasto. Myślałem że 700 odnówek i innych potek mi wystarczy na to miasto. Pff widzę, że oasis będzie trzeba jeszcze więcej wyfarmic tego. A tak serio sam wygląd miasta jest spoko. Ale tak szczerze już wielokrotnie pisałem ta gra szybko się bardzo nudzi. Pojawi się nowe miasto jest 200 ludzi online a potem znowu czeka się 5 lat i do tej pory nagle 70 osób online. Miasto w samo sobie jest bardzo dobrze zrobione ale ile to czasu, nerwów zajmuje.
- - - - - - - - - -
Czy ja dobrze rozumiem według aktualności że straciłem z khasaniego 1 szt eq gwarantowanego +3?
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
Zdaje mi się, czy kościotrupy się nie respią jeśli nie zbierzemy z nich kości?
Sygnatura
Czy rośliny po jakimś czasie więdną, jeśli ich nie zbierzemy? (Pytam o plantację Kurthus)
Ktoś jakieś info kiedy będzie KG?
w pierwszą środę lub sobotę po zakończeniu prac nad KG
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Czy wyzwania do spełnienia na Evencie liczą się na konto czy na postać? To znaczy, jeśli na jednej postaci wykonam 100 wymian dyń oraz 1000 pielęgnacji, to czy 80 kości mogę pozbierać na innej postaci, żeby dostac również bonus do dropa, czy wszystkie wyzwania muszą być spełnione tą samą postacią?
Postac
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Żeby mieć dodatkowy bonus jak sama nazwa wskazuje muszą zostać zrobione pozostałe wymagania na bonusy. Więc 80 kości musisz zrobić na postaci, na której masz pozostałe bonusy, w przeciwnym wypadku nie dostaniesz bonusu do dropu.
Nadal zapominasz że kłamiesz
Ile się dostaje za oddanie Perły, jeśli decydujemy się bić Mangaro nieosłabionego?