Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
4. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

1 25.00%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

3 75.00%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: [P4] Baśniowy Młot

[P4] Baśniowy Młot

Wbrew informacji zawartej w pasywce broni Baśniowy Młot, ciosy krytyczne wymierzone za pomocą zdolności nie leczą posiadacza tej broni.

Dla tych, którzy uważają, że to zamierzona mechanika, pragnę dodać, że niektóre pasywki (np. Prymitywne Rękawice) dokładnie informują, że efekt jest wywołany za pomocą podstawowego ataku.

Użytkownik
    Cytat Napisał Patryk Szczęście Zobacz post

Wbrew informacji zawartej w pasywce broni Baśniowy Młot, ciosy krytyczne wymierzone za pomocą zdolności nie leczą posiadacza tej broni.

Dla tych, którzy uważają, że to zamierzona mechanika, pragnę dodać, że niektóre pasywki (np. Prymitywne Rękawice) dokładnie informują, że efekt jest wywołany za pomocą podstawowego ataku.
    Na większości broni pasywka działa tylko na podstawowe ataki. Więc to też nie jest błąd

Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Na większości broni pasywka działa tylko na podstawowe ataki. Więc to też nie jest błąd
    Nawet jeżeli to jest zamierzona mechanika, to sam opis jest niespójny i wprowadza graczy w błąd, zwłaszcza potencjalnych kupców porównujących bronie na targu.
    ~Pozdrawiam Użytkownik.

Sam napisałeś. Atak, a nie użycie zdolności po wyzwolonym krycie przywraca to hp.
    Do zamknięcia
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

jw, to wiedza ogólna, niemniej jednak ujednolicenie opisów wielu broni i zdolek przydałoby się zrobić
    Le tits now

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Sam napisałeś. Atak, a nie użycie zdolności po wyzwolonym krycie przywraca to hp.
    Gdybym miał być tak drobnostkowy, to po pierwsze: piszę o "ciosie" i sama część lecząca pasywki mówi o ciosie; a po drugie: niektóre zdolności mają "atak" bądź "cios" w swoich nazwach, więc atak i użycie zdolności nie wykluczają się nawzajem.
    ~Pozdrawiam Użytkownik.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Patryk Szczęście Zobacz post
    Nawet jeżeli to jest zamierzona mechanika, to sam opis jest niespójny i wprowadza graczy w błąd
    jak wiekszosc opisow, zwlaszcza nowych. ten akurat jest jednym z lepszych i moim zdaniem moglby zostac w obecnej formie, choc mozna przepisac na cos takiego:

Podstawowe ataki zyskują nowy efekt: ciosy krytyczne leczą 15% zadanych obrażeń oraz wzmacniają kolejny atak o 25%.
    ::::​)

Moderator Avatar YourShadow
    Zamykam. Decyzję o zmianie opisu podejmą osoby za to odpowiedzialne.

Uprawnienia