Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 24 z 24

Temat: Blad blokady uzytnikowka

Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Oj co prawda to prawda, mi w 2017 oberwało się banem (podlegało to pod spam ale no jednak ) za "kiedy nordia?", także no;

"Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego"
    Ja to kiedyś dostałem za napisanie, że Nordia bedzie 30 lutego (w jakimś roku przestępczym, chyba 2020).
    Również uważam, że należy szanować ksaniego, jest to bowiem kompetentny redaktor naczelny forum i serdeczny człowiek. Półżartem - lepszy byłby chyba tylko Borys Jelcyn, ale on nie żyje
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 28-09-2025 o 06:34
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał YourShadow Zobacz post
    Dokładnie, tutaj wszyscy udają świętych a jakby stosować się ściśle do regulaminu obustronnie to ucierpieliby wszyscy.
    no to może czas żeby ucierpieli.
    akurat społeczeństwo mfo zawsze było toksyczne, nawet za czasów mfo2. czym to jest spowodowane, nie wiem, ale moim zdaniem dobrze by było całkowicie ukrócić wszelkiego rodzaju docinki czy prowokacje chociażby na tym nieszczęsnym forum, żeby to jakoś wyglądało. bo jak średnio dwa razy w roku jest drama gracz/tester lub gracz/moderator która dzieje się na oczach wszystkich i obydwie strony się obrzucają błotem, to nic dziwnego że nawet tutaj nie ma się co spodziewać jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby.
    ::::​)

Użytkownik Avatar Samael
    Też mnie to wkurza

Użytkownik Avatar musaraj
    Szczerze mówiąc uważam, że ten temat powinien zostać zamknięty. Zamiast realnej dyskusji o rozwiązaniach technicznych czy poprawkach na forum, wątek sprowadził się głównie do personalnych wycieczek wobec VV. A przecież dobrze wiadomo, że w vBulletin nie ma możliwości wprowadzenia pełnej blokady/ignorowania osób z wyższymi rangami, więc dyskusja o tym nie prowadzi do żadnych zmian.

Moderacja i administracja mają wystarczające narzędzia, żeby ocenić zachowanie redaktorów czy moderatorów, i to w ich gestii leży ewentualne wyciąganie konsekwencji. Publiczne roztrząsanie tego w formie ataków personalnych nie służy ani forum, ani atmosferze.

Od siebie dodam, że zamiast wzajemnych docinek i „przerzucania się” zarzutami, lepiej byłoby skupić się na konstruktywnych pomysłach, które realnie mogą coś poprawić. Bo na końcu to właśnie zaangażowani użytkownicy i redaktorzy budują aktywność tego miejsca.

pozdrawiam
    mus

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post

Redaktor, tak jak każdy inny gracz, tak samo podlega pod regulamin forum, więc jeżeli uznajesz, że pisze "spam posty" bądź "posty nacechowane ofensywnie", które wg Ciebie zasługują na reprymendę to możesz użyć funkcji zgłoś.
    Ja nie zauważam tych spam postów o których mówisz - to, że często tworzy tematy, które dla mnie są nieinteresujące (jak niektóre w HP) nie oznacza, że są spamem.
    Jeśli czytasz te posty i nie uważasz ich za spam to po co mam je zgłaszać?

Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Tak jak pisałem wcześniej, skoro administracja oraz inni moderatorzy nie uważają, że dany osobnik "pozwala sobie zdecydowanie na zbyt wiele" to sądzę, że nie w tym graczu jest problem.
    Za post otrzymalem 3 punkty reputacji w pierwsza dobe wiec chyba jednak gracze zauwazaja problem ktorego administracja nie widzi ale przeciez z tym graczem i jego syf postami jest wszystko w porzadku i to nie z nim jest problemxdddd
    Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
    Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
    Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.

Cytat Napisał Alvi Zobacz post
    Jeśli czytasz te posty i nie uważasz ich za spam to po co mam je zgłaszać?

Za post otrzymalem 3 punkty reputacji w pierwsza dobe wiec chyba jednak gracze zauwazaja problem ktorego administracja nie widzi ale przeciez z tym graczem i jego syf postami jest wszystko w porzadku i to nie z nim jest problemxdddd
    Ja za swoje też tyle dostałem. Żaden argument.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    no to może czas żeby ucierpieli.
    akurat społeczeństwo mfo zawsze było toksyczne, nawet za czasów mfo2. czym to jest spowodowane, nie wiem, ale moim zdaniem dobrze by było całkowicie ukrócić wszelkiego rodzaju docinki czy prowokacje chociażby na tym nieszczęsnym forum, żeby to jakoś wyglądało. bo jak średnio dwa razy w roku jest drama gracz/tester lub gracz/moderator która dzieje się na oczach wszystkich i obydwie strony się obrzucają błotem, to nic dziwnego że nawet tutaj nie ma się co spodziewać jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby.
    Dokładnie. Wystarczyłoby by osoby, które zajmują się forum i powinny świecić przykładem, nie wdawały się w pyskówki ani nie prowokowały. Tylko tyle i aż tyle.

Od siebie powiem tyle:

Jeśli czyjeś tematy komuś nie pasują - zignoruj je, tyle. Ja się osobiście nie udzielam w tematach, które mnie nie interesują czy w których nie mam nic do dodania. Duża część ostatnich tematów od VV znajduje się w HP, gdzie nie nalicza się liczba postów. W dodatku od razu widać, jaki jest to temat po samym jego tytule.
    Co do samych postów owego gracza: samemu też zdarzyło mi się zgłosić co niektóre pod kątem spamu, ale skoro nikt nie widzi w nich problemu, to problemu widocznie nie ma. Trudno, nie będę się rozwodził na ten temat. Samemu pewnie zdarzyło mi się zarzucić jakimś spampostem umyślnie/przypadkowo i cóż - zdarza się.
    A vB nie ma możliwości takiej, jaką zaproponowałeś, więc co zrobisz. To tylko forum gierki.

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Półżartem - lepszy byłby chyba tylko Borys Jelcyn, ale on nie żyje
    Boberak ma tak na imię. On żyje, ale już nie gra.
    Idę robić sobie cash, money - nie kaszę mannę
    Moi ludzie to klasyk
    Do zobaczenia mordziaty tymczasem

Uprawnienia