Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
2. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

1 50.00%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

1 50.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [P4] Teleportacja i widoczność potworków

[P4] Teleportacja i widoczność potworków

Jeżeli w czasie teleportacji zmienimy widoczność potworków z niewidoczne na widoczne, po zmianie map nie widać ich a chodzenie po mapie nie inicjuje walk.

Użytkownik Avatar Luxferre
    nie tylko przy teleportacji, w ogóle przy zmianie mapy: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...3%B3w-na-mapie
    ::::​)

To powiązane raczej ze zmianą sprzed kilku lat, po której okno gry przestało się odświeżać gdy zmieniamy widocznosci potworów. Bardzo wymagający bug, trudny w rozwiązaniu - chyba lepiej już zostawić jak jest. Jakiekolwiek istotne znaczenie ma wyłącznie na mapach z bardzo trudnymi potworami, które trzeba omijać (a i tak na jego wykorzystaniu można się nieźle przejechać).
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Znaczy, przed aktualizacją nic takiego nie występowało, bo robiłem tak nagminnie bardzo wiele razy dopiero od niedawna właśnie
    Le tits now

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Znaczy, przed aktualizacją nic takiego nie występowało, bo robiłem tak nagminnie bardzo wiele razy dopiero od niedawna właśnie
    Występowało, sam mogę potwierdzić
    Temat zamknę, z racji, że jest to już zgłoszone i potwierdzone. Może kiedyś doczeka się poprawki

Uprawnienia