Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 22 z 22

Temat: AI na forum

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    "Ja chcę" to żaden argument. Ja chcę nie wiedzieć, jesteśmy w impasie. Po pierwsze wciąż nie pokazaliście, jak chcielibiście to weryfikować, po drugie nie daliście argumentu za tym, by był ku temu powód.
    Według mnie był to argument i był on wystarczający.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    forum jest użytkowane przez ludzi, którzy ponoszą za swoje posty odpowiedzialność, więc to ludzie powinni na nim pisać.
    Jako przykład dam styczeń roku bieżącego. Post mój ale treść nie koniecznie. Oczywiście mówię o zwycięstwie "kiedy Scythe?".
    Także tak, ponosi się odpowiedzialność za ogólną treść postów, a nie za swoją treść postów.
    Sygnatura

Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Jako przykład dam styczeń roku bieżącego. Post mój ale treść nie koniecznie. Oczywiście mówię o zwycięstwie "kiedy Scythe?".
    Także tak, ponosi się odpowiedzialność za ogólną treść postów, a nie za swoją treść postów.
    Nie bardzo wiem o co chodzi - to nie ty zwyciężyłeś w tym moim konkursie. Ani nie ma tam komentarzy ze stycznia.
    A nie wydaje mi się, żeby AI mogło w nim jakkolwiek pomóc
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Mówię o tym jak że treść w większości była moja, ale słowa kluczowe wypowiedzi były ode mnie niezależne. I nie mówię o konkursie na datę scythe a o innym gdzie wygrało wyrażenie "kiedy Scythe" (oficjalnie)

- - - - - - - - - -

I nie odnoszę się do AI tylko odpowiedzialności za swoje posty, do AI nie mam problemu (chyba że w questach bo stracę posadę)
    Sygnatura

Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Mówię o tym jak że treść w większości była moja, ale słowa kluczowe wypowiedzi były ode mnie niezależne. I nie mówię o konkursie na datę scythe a o innym gdzie wygrało wyrażenie "kiedy Scythe" (oficjalnie)

- - - - - - - - - -

I nie odnoszę się do AI tylko odpowiedzialności za swoje posty, do AI nie mam problemu (chyba że w questach bo stracę posadę)
    Żebym wiedział o co ci chodzi to powinieneś wysłać odnośnik do tej wypowiedzi. Jeśli sie mam w jakimś sposób odnieść jest to konieczne, bo nie wiem o kompletnie o czym ty mówisz
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 23-09-2025 o 20:27
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Jacęk T Zobacz post
    Ja chcę wiedzieć, że rozmawiam z drugim człowiekiem, a nie z robotem generującym najbardziej prawdopodobną możliwą odpowiedź.
    no i rozmawiasz xd rozróżnijmy wklejanie swojego posta do gpt z poleceniem poprawy językowej od postawienia chatbota odpowiadającego 'samodzielnie' na posty.

Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    no i rozmawiasz xd rozróżnijmy wklejanie swojego posta do gpt z poleceniem poprawy językowej od postawienia chatbota odpowiadającego 'samodzielnie' na posty.
    Ja nie mam problemu z korektą dokonaną w jakikolwiek sposób, tylko z sytuacją, gdy pisze się komentarze przy pomocy chatu AI.
    Cześć zbóje

Uprawnienia