Nieno ostatnio to jeszcze może bym zrozumiał, że odklejus można odebrać obraźliwie (chociaż też trzeba mieć zerowy dystans) ale za co niby tym razem dostałem knebla XDDDD
Nieno ostatnio to jeszcze może bym zrozumiał, że odklejus można odebrać obraźliwie (chociaż też trzeba mieć zerowy dystans) ale za co niby tym razem dostałem knebla XDDDD
Chyba za swoje shouty skierowane w moja strone, ale mozliwe ze za niewinnosc.
Na tym forum zwykle dobre chlopaki (zakute w kaidany) patrza na swiat zza krat
Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 20-09-2025 o 09:15
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Chciałbym, żeby ktoś mi tutaj zacytował shouta za którego zostałem ukarany i podkreślił jaki punkt regulaminu złamałem![]()
nadal nie wiem która wiadomość była prowokująca
Nie piszcie na tym żałosnym czacie, problem z głowy
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Jest to jakaś opcja, jednak fajnie by było, gdyby moderatorzy mieli szacunek do użytkowników![]()