Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: knebel

Użytkownik Avatar Stara Gwardia

knebel

za co dostałem knebla na shoutboxie, bo nikt nie napisał mi na priv wiadomości z powodem (są to sytuację na tyle rzadkie, że można by chociaż napisać skoro nie ma automatycznych powiadomień panowie moderatorzy). nie pamiętam dokładnie swoich wiadomości żeby zacytować, ale coś najbardziej obraźliwego co mi przychodzi do głowy to nazwanie osoby popełniającej na tym forum aktywny spam I chcącej bić minibossy manualnie 'odklejusem', co nie wydaje mi się na tyle ofensywnym zwrotem (zwłaszcza, że z uargumentowaniem takiego stwierdzenia) na knebel, tym bardziej że dostałem odpowiedź 'nook, fair' o ile mnie pamięć nie myli.

Moderator Avatar YourShadow
    za co dostałem knebla na shoutboxie
    Za wyzywanie kogoś od "odklejusów".

nazwanie osoby popełniającej na tym forum aktywny spam I chcącej bić minibossy manualnie 'odklejusem'
    To nie daje ci uprawnień do obrażania innych.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    wydaje mi się, że za tak łagodne "przezwisko" jak odklejus można po prostu usunąć wiadomość, zamiast dawać bez słowa knebla na niewiadomo ile czasu, ale co ja się znam
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 10-09-2025 o 19:17

nie wiem co ma mój i mizerji "aktywny spam" do tego, że lubimy powalczyć czasami manualnie z minikami, ale nie musiałeś tego ujmować w taki niemiły sposób.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia