Brak żetonów za walkę na arenie.
https://mfo3.pl/r/b1d47b13b
![]()
Brak żetonów za walkę na arenie.
https://mfo3.pl/r/b1d47b13b
![]()
Ostatnio edytowane przez oren noor ; 06-09-2025 o 12:49
Przypadek tak rzadki, że nikt nie zauważa potrzeby, aby go poruszyć. Żetony dostajesz za wygraną/przegraną. Za remis nie ma żetonów. Zaszło wielokrotnie w przeszłości i nikt tego nie zmienił.
Można by się kłócić, że nie było przepływu rankingu, więc nie ma żetów, ale mam nadzieję, że twórcy gry tak nie podejdą.
Uważam, że to powinno zostać zmienione, jednakże na tym etapie jest to propozycja, a nie błąd.
Dlaczego fabularniak wypowiada sie na temat areny?
...za każdą walkę rankingową gracze otrzymują cenne żetony jako rekompensatę za wykorzystane mikstury i przedmioty specjalne...
+1
W pełni się zgadzam, przecież w tej walce zostały zużyte wszelkie zasoby (które zresztą w ostatnim czasie do tanich nie należą) a więc uzasadnionym jest, że powinien nastąpić zwrot dla obydwu graczy. Stawka jest oczywiście do ustalenia bo nie ma wygranego.
EDIT. odnośnie zakwalifikowania tego tematu pod błąd - tutaj faktycznie można polemizować, bowiem to raczej brak funkcjonalności w systemie niż jakoby wystąpienie błędu w jego funkcjonowaniu
Ostatnio edytowane przez Platynowy ; 06-09-2025 o 15:15
Masz rację, w takim razie zróbmy przeciwnie, niż mówię i nie wprowadzajmy żadnych zmian!
- - - - - - - - - -
A tak na poważnie, wypowiadam się, bo w przeszłości też ucierpiałam przez remis w walce rankingowej.
- - - - - - - - - -
A jak definiujesz walkę rankingową? Bo właśnie o to mi chodziło z "Można by się kłócić, że nie było przepływu rankingu, więc nie ma żetów, ale mam nadzieję, że twórcy gry tak nie podejdą.", że jeśli nie było przepływu rankingu, to walka przestała być rankingowa....za każdą walkę rankingową gracze otrzymują cenne żetony jako rekompensatę za wykorzystane mikstury i przedmioty specjalne...
Dlaczego fabularniak wciąż wypowiada się na temat areny?
Nie ja jestem od definiowania czym jest walka rankingowa.
To jest info z gry i takiej definicji używam.wszystkie stoczone tam (na arenie) walki są rankingowe.
Za walki na arenie (zużyte zasoby) dostaje się żetony. Nie dostałem, czyli błąd.
Ostatnio edytowane przez oren noor ; 06-09-2025 o 15:35
Polecam rozmowy oraz dyskusje z Fusią, Elrondem, Emilowatym, Bartolome, Denolem, Terrorem, Czervikiem, Karoxusem oraz innymi poksami. Aż fajnie z wami na jakimś temat totalnie dogadać się
Bo dalej się wypowiadasz na publicznym forum, a nie forum od pvp.
Mam wrażenie, że ten temat przekształca się w personalne docinki, a nie temat z błędem, więc chyba nadaje się do zamknięcia. Na przyszłość kieruj docinki w prywatnej wiadce, nie na publicznym forum.
- - - - - - - - - -
nom, przy takiej ilości też da się zremisować
Tak, dlatego zamykam.Mam wrażenie, że ten temat przekształca się w personalne docinki
Jako rozwiązanie problemu widziałbym, że mikstury ze remisowych walk nie są zabierane, ale mogłoby to prowadzić do nadużyć.
Decyzja co zostanie z tym zrobione pozostaje w rękach Administracji![]()
Zostawiamy bez zmian. Sytuacje ekstremalnie rzadkie.