Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Żywiołak wszystkości zbugowany

Żywiołak wszystkości zbugowany

tak jak w tytule, zakładam czy zdejmuje hełm treningowy anty magiczny i zadaje raptem 30 obrażeń, niezależnie od broni, żywiołak nie reaguje na hełm, odświeżam dziesiątki razy i dalej nic, próbowałem z nim walczyć jakies 15 razy, ale wciąż brak efektu
    Jeżeli zły topic to proszę o przeniesienie
    Pozdrawiam

Jak wyglądają twoje atrybuty? W sensie, czy masz jakiś na +/-, czy masz wyrównane przy walce?

Wygląda, jakby Szala Atrybutów nie działała poprawnie - pytanie, czy coś się wewnętrznie zepsuło, czy może taka jest reakcja na coś.

mam 20% plus na miecze i niby w statystykach pokazuje mi +50% na wszystkie żywioły, a w walce z żywiołakiem nadal zadaje tylko 30 obrażeń, wydaje mi się że potrzebna tu jest pomoc jakiegoś admina i udzielenie pomocy wewnętrznie

Użytkownik
    Trzeba mieć powyżej 20% atrybutu, którym się bije, żeby szala atrybutów zadziałała. Samo założenie hełmu/zbroi nie wystarczy.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Jacęk T Zobacz post
    Trzeba mieć powyżej 20% atrybutu, którym się bije, żeby szala atrybutów zadziałała. Samo założenie hełmu/zbroi nie wystarczy.
    Ani nawet nie jest konieczne, przy niższych defach w bazie i na wyższym poziomie, zwykłe eq jest lepsze od tego hełmu/zbroi

AdolfHitler
    Konto usunięte
    Ubity widzę ;}

Uprawnienia