Ja tak was zapytam jako społeczność. Czego wy oczekujecie od MFO3? Wiecie na czym ta gra stoi i jak jest mniej więcej budowana i ile razy coś było przerabiane a mimo to jednak dalej spamicie tym na forum. Co najlepsze pisząc po wyjściu Scythe ponad kilkaset postów nie pomagacie w rozbudowie gry a wręcz przeszkadzacie i budujecie między sobą negatywne relacje. Ja uważam że kanał Propozycję powinien być zamykany po wyjściu upka fabularnego bo wystarczy wejść tylko na główną stronę i popatrzeć (chodzi mi o bezsensowność oraz brak czasu na realizację 99% z nich). Nie musi się to każdemu podobać fakt to nasze prawo do wolności słowa ale mija się to z celem tego co wy piszecie. Jak by ja odnoszę wrażenie że wy sami się pakujecie w błędne koło na tym forum. Najlepsze jest to że nikt sobie z tego nie potrafi zdać sprawy i minimalnie przeanalizować tego co tu się dzieje. Dla mnie to na ten moment wygląda tak: Gównopost/Bait -> Kłótnia na parę stron -> Zapomnienie i zamknięcie tematu -> Przypomnij se za pare lat o pomyśle -> Powtórz.
- - - - - - - - - -
A odnosząc się do tematu w bardzo krótki i łagodny sposób. Nie wejdzie. Jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o?