Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 76 do 83 z 83

Temat: Halloween 2025

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Powiem od siebie - podobają mi się te eventowe osiągnięcia. Przyjemne jest to, że dają faktycznie dużo żetonów w porównaniu z innymi (ogólnie podoba mi się, że osiągnięcia zaczęły dawać COKOLWIEK). Oczywiście z następnym eventem nie będzie już co osiągać, chyba że dodadzą nowe osiągnięcia (co osobiście propsuję).
    Jedyny minus co do owych osiągnięć jaki muszę dać to osiągnięcie "Dyniowy Złodziej", które wydaje się być awykonalne, chyba że dogadujemy się z drugą osobą. Tematycznie fajne, pasuje, ale w normalnym przypadku nie wiem jak często się uda komuś je wykonać.
    relog na inną postkę, posadzić darmową pestkę z innej postki, kraść eventową postką. Ofc jak zrobisz to w nocy, to największa szansa, że ukradniesz.

Orientuje się ktoś czy dropnęły jakieś karty z Baalrukha w tym evencie? Jakaś dziwna pustka na targu ppd tym względem.
    Ostatnio edytowane przez Antybristler II ; Dzisiaj o 14:10
    Żółwie tańczą jak szalone...

Tester
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Orientuje się czy dropnęły jakieś karty z Baalrukha w tym evencie? Jakaś dziwna pustka na targu ppd tym względem.
    Z tego co się orientuje to jedyna wydropiona przez cały event: https://mfo3.pl/r/bfa58c79f

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    relog na inną postkę, posadzić darmową pestkę z innej postki, kraść eventową postką. Ofc jak zrobisz to w nocy, to największa szansa, że ukradniesz.
    Ja ukradłem z 5, po prostu sobie tam stały. +1 z mojej drugiej postaci, kulturalnie poprosiłem aby nikt mi nie zabierał, więc osiągalne.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Orientuje się ktoś czy dropnęły jakieś karty z Baalrukha w tym evencie? Jakaś dziwna pustka na targu ppd tym względem.
    mnie dropnely dwie, innych nie widzialem

https://mfo3.pl/r/bfa58c79f
    https://mfo3.pl/r/bd454b970
    Ostatnio edytowane przez Luxferre ; Dzisiaj o 16:10
    ::::​)

Użytkownik Avatar musaraj
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Powiem od siebie - podobają mi się te eventowe osiągnięcia. Przyjemne jest to, że dają faktycznie dużo żetonów w porównaniu z innymi (ogólnie podoba mi się, że osiągnięcia zaczęły dawać COKOLWIEK). Oczywiście z następnym eventem nie będzie już co osiągać, chyba że dodadzą nowe osiągnięcia (co osobiście propsuję).
    Jedyny minus co do owych osiągnięć jaki muszę dać to osiągnięcie "Dyniowy Złodziej", które wydaje się być awykonalne, chyba że dogadujemy się z drugą osobą. Tematycznie fajne, pasuje, ale w normalnym przypadku nie wiem jak często się uda komuś je wykonać.
    No nie wiem, jak dla mnie wymagania na to osiągnięcie są raczej za niskie.

Użytkownik
    Bo robiłeś to dzisiaj gdzie ludzie sadzili i kazali zbierać, w środku eventu wątpię żeby ci się tak udało

Użytkownik
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    Bo robiłeś to dzisiaj gdzie ludzie sadzili i kazali zbierać, w środku eventu wątpię żeby ci się tak udało
    Nazwa:  IMG_20251112_163139.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  297.6 KB
    Ja kradłem dynie z początku eventu i takie statystyki osiągnąłem.Dziś 1 dynie oddałem bo nie była już mi potrzebna, i w trakcie eventu na prośbe 1 osoby oddałem 1 dynie. Gdyby nie blokada,które w pewnym momencie występują to myśle,że kolejne kilka sztuk bym zebrał

Uprawnienia