Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Wódz Plemienia

Użytkownik Avatar Fang

Wódz Plemienia

Opis: Potężny wojownik stoi na czele odizolowanego od świata plemienia Moqawi. Musimy stoczyć z nim walkę, aby uwolnić schwytanych przez niego archeologów i kolejarza.
    Dojście do bossa od najbliższego miasta
    Odblokowuje dostęp do
    Przygotowanie do walki
    Taktyki
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 10-06-2025 o 23:45
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Wyedytowane - poprawiłem taktyki, żeby były jakkolwiek funkcjonalne (skąd pomysł, że na wodzu pojawi się Spowolnienie?) i wprowadziłem poprawki wg tego co ludzie pisali
    Przenoszę

Co do postów, które wywalam - mozecie sie odniesc nizej.
    1. Czek pozostawiam, bo można nim zagrać jak ja (przeciwko Doładowaniu/mobilce wodza i zbliża się Plemienne gdy ma wysokie hp, tak że się nie uleczy - wtedy zadamy mu trochę z runy i ominiemy jego buffy: https://mfo3.pl/r/b2edde2db)

2. Krwawienia już podobno wam nie nałoży przed plemiennym - to był bug

3. Można normować zarówno regenke, jak i mobilke - pozostawiam normowanie regeneracji (wydaje sie być bardziej optymalne + skraca walkę), ale są buildy którym bardziej opłaci się mobilizacja. Normowanie Doładowania - jak masz pewność, że ubijesz - spoko, jak bijesz na niskim poziomie - no śmiech na sali.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 10-06-2025 o 23:58
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia