Przy próbie odbioru nagrody za miejsce 3 ex aequo postać mówi, że nagroda mi nie przysługuje. Proszę o jak najszybsze poprawienie błędu. Poniżej screen z rankingu.
Przeglądarka/OS: W11 Google Chrome
Przy próbie odbioru nagrody za miejsce 3 ex aequo postać mówi, że nagroda mi nie przysługuje. Proszę o jak najszybsze poprawienie błędu. Poniżej screen z rankingu.
Przeglądarka/OS: W11 Google Chrome
Zająłeś 4 miejsce w rankingu jak widać.
Nie ma ex aequo - drugim czynnikiem jest czas.
[QUOTE=Tomi;380159]Zająłeś 4 miejsce w rankingu jak widać.
Nie ma ex aequo - drugim czynnikiem jest czas.[/QUOTED
Proponowałbym to zmienić, zamiast oszczędzać 5zł na wirtualnej walucie.., 18 to 18 nie ma znaczenia, czy wbite dziś, czy 10 dni temu
Nie patrzymy na cyferki z lewej strony, tylko na cyferki z prawej strony
- - - - - - - - - -
Nie sądzę, że tak by to działało Ja bym się łatwo nie dał skusić na coś takiego, chyba, że 10kk od gracza za to, że mam przestać łapać na jakimś tam poziomie - nikt tyle nie da, więc z automatu muszą cały czas łapać - w przeciwieństwie przegonię oponentów
Tylko, że nie każdy myśli tak jak Ty. Po co ludzie mieliby sobie utrudniać życie, jak np. przy Gremlińskim Upominku Anime i Antyterrorysta mogliby się na tydzień przed końcem dogadać, że w ogóle ich nie łapią i zdobyć razem pierwsze miejsce. Nawet ja i Terror moglibyśmy się dogadać na trzecie miejsce, tylko nie tydzień wcześniej tak jak oni, a ze dwa dni