Oj, powodów może być wiele. Zła organizacja obecnego turnieju świadczy o niekompetencji. Tak samo z leakami, które są odwiecznym zjawiskiem. Jednak chyba nie powinno zachodzić, kiedy to te leaki pochodzą od pojedynczych osób a nie administracji samej w sobie (jako leak zamierzony). Nie mówię tylko o obecnych, słyszałem, że kiedyś też były i jest to bardzo logiczne.
To tak ode mnie. Chętnie usłyszę wasze dowody. Szczególnie prosiłbym, jeżeli to czytasz, Andrzeja Drzewo, którego widzę co pisze i jego wypowiedzi skłoniły mnie do napisania tego tematu. Jakbyś mógł to zsumować (nie musisz oczywiście jak nie chcesz)
A teraz o wydarzeniu samym w sobie
Kiedy?
Im więcej czasu tym więcej osób. Proponuję 29 grudnia. Data dość normalna i nie przeszkadza w niczym + jest to niedziela i więcej osób ma wolny czas. Godzina? Myślę, że 20 brzmi sensownie
Gdzie?
Miejsce z wystarczającą przestrzenią i z łatwym dostępem. Eternia brzmi sensownie. Ew. Dilli.
Jeżeli ten post zniknie, musicie wiedzieć, że to dlatego, że ci cali testerzy mają za dużo do ukrycia i taki post im nie sprzyja.
A treść sobie skopiuje i w razie usunięcia temat wróci. Jak to się mówi: Nie ma winy bez kary