Problem polaga na tym, że nie da się pokonać Duchów na 40, ponieważ juz nie biją z ataku bo jest 9 mixów many. Wydaje mi się że nie sprawiedliwe ponieważ inni ubili sobie na 40 jak bylo max 6 mixow many. Nie wiem powinno być to poprawione.
Problem polaga na tym, że nie da się pokonać Duchów na 40, ponieważ juz nie biją z ataku bo jest 9 mixów many. Wydaje mi się że nie sprawiedliwe ponieważ inni ubili sobie na 40 jak bylo max 6 mixow many. Nie wiem powinno być to poprawione.
To nie jest błąd. Jeżeli maksymalna ilość użyć u graczy podskoczyła to logiczne, że u bossa też podskoczy, jeśli nie ma innej wartości ustalonej w skrypcie czy czymkolwiek innym. Miej taki sam problem do ludzi, którzy ubili goblina na 5 lvlu, a nie na 6. KEKW
Ubicie duchów na potki nie było domyślnym sposobem. Uniemożliwienie tego nie jest błędem. Już prędzej poprawą błędu.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Owszem kochana, zmieniło się to przypadkiem, ale jednocześnie nie jest błędem. Większy błąd stanowi ta sama sytuacja na arence, a raczej stanowiłaby, gdyby nie to, że mamy nordię i te poboczne bossy można ubić później, nie ma już ograniczenia poziomu na 65. Jeśli taktyka nie jest domyślną, ani nie jest brana pod uwagę podczas tworzenia bossa, a jedynie obniża jego poziom trudności, to jej usunięcie nie jest błędem.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
To nie błąd tylko zmiany w grze.
To nie jest błąd, tylko zmiana w grze.
Tak samo nastąpiła zmiana odnośnie do używania mikstur życia - jednak jednooki berserker dalej używa mikstur życia 1, 2, 3, 4.
Cóż, teraz będzie trudniej ubić Duchy Gothar, Rhewllyd czy Strażnika Wyspy na niższym poziomie (pod kątem wyczerpania mikstur many).
Zapamiętajcie to Hajowski się nikty nie myli