Strona 717 z 753 PierwszyPierwszy ... 217617667707715716717718719727 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,741 do 10,755 z 11294

Temat: [ Pytania ]

  1. #10741
    Użytkownik Avatar tetrax
    Dołączył
    26-12-2012
    Postów
    389
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    Witam, mam pewien problem, otóż nigdy nie logowałem się na forum bezpośrednio, zawsze wchodziłem z mfo3, byłem już zalogowany, natomiast gdy postanowiłem wejść za pomocą wyszukiwarki google chrome wyskoczył mi komunikat, że muszę się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła do konta napisano mi, że dane są błędne. Za drugim razem upewniłem się, że na pewno wpisałem dane poprawnie i to samo. Potem zalogowałem się do gry na ten sam login i to samo hasło i wszystko pięknie działało. Może wie ktoś dlaczego tak się dzieje/ma ten sam problem?
    Do forum można sie logować tylko z poziomu gry.

    @Down
    Naprawdę jesteś jakiś niepoważny. Dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu, a ja nie chciałem mu mieszać tylko prosto odpowiedzieć. Uspokój się w końcu, bo zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy.

    Zresztą, testuję to ja grę, a nie forum, nie wiem co ma do tego moja funkcja. No i pisze się "nieprawda".

    @Down2

    Czyli Julek nie może logować się z poziomu forum. A ja odpowiedziałem w ten sposób, bo dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu. Ty natomiast piszesz tylko po to, żeby mi jakkolwiek dogryźć i czepiasz się sformułowań, których używam. Tutaj ośmiesza się tylko jeden z nas, a nie jestem to ja, więc powtórzę - przestań się zachowywać jak dziecko w piaskownicy.
    Ostatnio edytowane przez tetrax ; 13-03-2018 o 19:17

  2. #10742
    Użytkownik Avatar Leonardo
    Dołączył
    21-05-2012
    Postów
    635
    Cytat Napisał tetrax Zobacz post
    Do forum można sie logować tylko z poziomu gry.

    @Down
    Naprawdę jesteś jakiś niepoważny. Dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu, a ja nie chciałem mu mieszać tylko prosto odpowiedzieć. Uspokój się w końcu, bo zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy.

    Zresztą, testuję to ja grę, a nie forum, nie wiem co ma do tego moja funkcja. No i pisze się "nieprawda".
    Ja wiem, że ty nie lubisz mieszać i twierdzisz, że lepiej użyć gotowego skryptu zamiast zaznajamiać się z mechanikami gry i uzupełnianiem wiedzy na jej temat.
    Także proszę abyś się więcej nie ośmieszał (to ma twoja funkcja do tego).
    To ty jesteś niepoważny - próbujesz decydować za innych czy powinni coś wiedzieć, czy też nie.

    Tak w pytaniu chodziło o to, czy można logować się na forum z poziomu forum. Odpowiedź brzmi: można, ale mogą to robić tylko osoby które posiadają konta sprzed 2013 roku (rzuciłem sobie jakąś losową datą, ale obstawiam że o ten rok chodzi). Dla reszty nie jest to możliwe, ze względów bliżej nieznanych.

    PS: nie zaczyna się zdanie od no panie uczony, także daruj sobie takie niskie docinki.

  3. #10743
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    Witam, mam pewien problem, otóż nigdy nie logowałem się na forum bezpośrednio, zawsze wchodziłem z mfo3, byłem już zalogowany, natomiast gdy postanowiłem wejść za pomocą wyszukiwarki google chrome wyskoczył mi komunikat, że muszę się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła do konta napisano mi, że dane są błędne. Za drugim razem upewniłem się, że na pewno wpisałem dane poprawnie i to samo. Potem zalogowałem się do gry na ten sam login i to samo hasło i wszystko pięknie działało. Może wie ktoś dlaczego tak się dzieje/ma ten sam problem?
    Nie ma możliwości logowania się na forum spoza poziomu gry. No chyba, że admin ustawi ci hasło, które będziesz mógł używać, bo aktualnie każdy z nas ma hasło podobne do: vi0CXZ89V-[dcdopv-fg=34=tt5gb-9vc980sd8f7687vc

    I od razu uprzedzę: nie ustawi ci hasła.

  4. #10744
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał Astaralei Zobacz post
    - tło się dodaje w innym miejscu (właściwości dokumentu)
    Dziękuję ci za pomoc ale właściwości dokumentu to Prezentacja czy Zaawansowany? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale... Czy te właściwości są w mfo3 czy na komputerze?

    - - - - - - - - - -

    Cytat Napisał Doggy Zobacz post
    Dziękuję ci za pomoc ale właściwości dokumentu to Prezentacja czy Zaawansowany? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale... Czy te właściwości są w mfo3 czy na komputerze?
    Jeszcze muszę dodać że mam problem z awatarem, ponieważ wysłałem avatar na FB:
    Załącznik 6646
    ale niestety (nawet gdy sie kończyło na .jpg) to nic nie pokazywało.
    Może to datego że nie mam na koncie ani jednej zielonej kreski? Szczerze - nie wiem.
    Nazwa:  forum mfo3 1.jpg
Wyświetleń: 75
Rozmiar:  277.4 KB
    Proszę mi to wytłumaczyć.
    Pozdrowienia dla wszystkich na forum!

  5. #10745
    Masz na pasku edycji prezentacji opcję "właściwości dokumentu" czy coś w tym stylu i to właśnie tam ustawiasz tło.
    A avatar masz ustawiony, wejdź sobie na swój profil. Po prostu musisz ustawić sobie zdjęcie(tam w opcjach jest oddzielnie avatar i zdjęcie)

  6. #10746
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Masz na pasku edycji prezentacji opcję "właściwości dokumentu" czy coś w tym stylu i to właśnie tam ustawiasz tło.
    A avatar masz ustawiony, wejdź sobie na swój profil. Po prostu musisz ustawić sobie zdjęcie(tam w opcjach jest oddzielnie avatar i zdjęcie)
    Zaczynam nie rozumieć mfo...
    Nazwa:  forum mfo3 2.jpg
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  223.9 KB
    Coś sie posuło...
    O co tutaj chodzi? Przeglądarka czy urządzenie? To zaczyna naprawde wkurzać!

  7. #10747
    Wrzuć obrazek na hosting obrazków, np. imgur.com

  8. #10748
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Wrzuć obrazek na hosting obrazków, np. imgur.com
    Ale w sensie że obrazek na prezentacje czy na avatar?

    @Edit
    Dobra, wysłałem na hosting ( https://i.imgur.com/1s4fLqV.jpg ), ale nawet jeśli to zmieniłem na zdjęcie profilowe, to i tak nie ma opcji ustawienia takiego avatara
    Co się dzieje z forum i samą grą?! Pomocy! O co c'mon?
    Ostatnio edytowane przez Doggy ; 14-03-2018 o 14:34

  9. #10749
    Użytkownik Avatar Julek
    Dołączył
    17-05-2013
    Postów
    84
    o co chodzi z tymi zielonymi kreskami pod nickiem na forum?

  10. #10750
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    o co chodzi z tymi zielonymi kreskami pod nickiem na forum?
    No właśnie! Może to przez to nie moge mieć awatara!

  11. #10751
    To są oznaczenia ilości punktów reputacji w setkach.

  12. #10752
    Sędzia Avatar Dorek
    Dołączył
    01-09-2012
    Postów
    1,360
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    o co chodzi z tymi zielonymi kreskami pod nickiem na forum?
    Zielone kreski na forum oznaczają pozytywną reputacje. Reputacje otrzymuje się od innych graczy na forum. Co 100 reputów dochodzi kolejna kreska dlatego pare osób ma ich tak dużo.

    Cytat Napisał Doggy Zobacz post
    No właśnie! Może to przez to nie moge mieć awatara!
    Kiedyś na awatar trzeba było posiadać 10 reputów. Z tego co wiem zostało to już zniesione.

  13. #10753
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał Dorek Zobacz post
    Kiedyś na awatar trzeba było posiadać 10 reputów. Z tego co wiem zostało to już zniesione.
    Czyli skasowane? Jak sprawdzić te ,,reputy"?

  14. #10754
    Cytat Napisał Doggy Zobacz post
    Czyli skasowane? Jak sprawdzić te ,,reputy"?
    W Panelu użytkownika w prawym górnym rogu forum, ale póki co nie masz ani jednego punktu reputacji.

    W ogóle to nie jest odpowiedni temat na takie pytania, bo to dział o grze, a nie o forum.

    A dostęp do avatara, hyde-parku i shoutboxa jest odblokowywany po miesiącu od rejestracji na forum.

  15. #10755
    Użytkownik Avatar Doggy
    Dołączył
    02-03-2018
    Postów
    20
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    W Panelu użytkownika w prawym górnym rogu forum, ale póki co nie masz ani jednego punktu reputacji.

    W ogóle to nie jest odpowiedni temat na takie pytania, bo to dział o grze, a nie o forum.

    A dostęp do avatara, hyde-parku i shoutboxa jest odblokowywany po miesiącu od rejestracji na forum.
    Dziękuję wam za pomoc! Jeśli ktoś może niech mi da punkt reputacji, a nawet jeśli ktoś nie może, to dziękuję za to że ten ktoś chciał.
    Życzę dobrej atmosfery na forum!

    @Edit
    Ale niestety został jeszcze problem z tłem.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •