Wiem ze zeby uzdrowić postać trzeba- ctrl+spacja - a nie mozna by samą spacją ? uatwilo by to troche grę.
Podgląd wydruku
Wiem ze zeby uzdrowić postać trzeba- ctrl+spacja - a nie mozna by samą spacją ? uatwilo by to troche grę.
nie, bo spacja jest od czatu.
Jakiego czatu mi jak wciskam spacje to jak zwykle lece na koniec strony [nA dół] .
W czacie spacja oznacza odstęp. Albo leci Ci strona w dół, ale zastosowanie spacji jest do odstępu w czacie.
yhy, no nic zamknąć .;)
albo leczenie klawiszem "L" bo dwa klawisze to trochę złe rozwiązanie też mi nie wygodnie ;p
też się zgadzam
spacja przesuwa strony w dół... (przynajmniej ff i chrome; no ale nie koniecznie w grze)
@w grze, przy czacie to nie ma miejsca (nie doczytalem wczesniejszych postow)
Teoretycznie każda literka jest wpisywana na czacie .. Ale ctr + spacja nie jest za wygodnie, to muszę się zgodzić
Jestem za zmienieniem tego leczenia bo Ctrl i Spacja są nie wygodne ,polecam zmienić te leczenie na coś w z takich znaków jak "`" bo tego chyba nikt nie używa na chacie :).
Alt+F4 polecam na leczenie
Google Chrome.
ja bym dał np: h = hp
tak patrzę po klawiaturze to ewentualnie klawisz z tyldą mógłby być odpowiedni.
każdy lepszy od tego obecnego, tylda jest w sam raz bo gdy prawa ręka jest zajęta szczałkami to lewo jest ''swobodna''. :] jestem za [ ~ ]
jeśli będzie dodana tylda, to obecna opcja (ctrl+spaja) musi i tak zostać ze względów przyzwyczyjeniowych no i to że będą dwie niezależne opcje nie szkodzi raczej niczemu.
Skoro już jesteśmy przy skrótach, to proszę o dodanie funkcjonalności w walce przyciskowi "w lewo" jak "ESC". Wchodząc do zaklęć i chcąc przejść musimy sięgać na drugi róg klawiatury, a tak to wystarczy przycisk strzałki w lewo.
może "Tab" :?: tak w ogóle to przydało by się coś dodać na klawce żeby w walce za pomocą klawiatury można było włączyć auto walkę, jak expie na manualu to wszystko za pomocą klawki tylko tą auto walkę muszę włączyć myszką i jest to uciążliwe ;p
Najlepsza tak jak napisałem jest tylda ;> nikt jej nie używa
ew. jakiś inny znak znaki diakrytyczny
tak... tylda lub f3
Czekam na odpowiedż adminów
f3 jest funkcyjnym przeglądarki (search) i prawdopodobnie nie we wszystkich da się to obejść.
Tomi to wykorzystaj do tego tylde i po kłopocie
Jak dla mnie może być i tylda i pipe ;)
Podbijam temat , to co w związku z tym ?
Zostaje ctrl + spacja.
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.
Co nie znaczy, że innym by się nie przydało.
Dla mnie jak najbardziej potrzebne, ctrl + spacja jest na tyle niewygodne, że nie używam tego, a chciałbym mieć wygodny pojedynczy skrót klawiaturowy do leczenia.
PS
Ciekawe dokąd zaprowadziłaby ludzi postawa "Jak dla mnie niepotrzebne, to niech i inni nie mają"?
Np. Jest wiele podjazdów dla osób niepełnosprawnych. "Jak dla mnie niepotrzebne.", to po co to budować?
Nic nie napisałem o tym, że jak mi się nie przyda to i innym, więc po co taki bezsensowny komentarz?
Wyraziłem jedynie swoją opinię.
A ja wyraziłem tylko swoją opinię. Ani przez moment nie przeszło mi przez myśl, że wyraziłeś opinię kogoś innego :o.
Czy mój komentarz był bezsensowny? Dla mnie nie, ale każdy ocenia go subiektywnie i akceptuję to, że ktoś może mieć inne poglądy niż ja.
Skomentowałem tylko, to co napisałeś. Porównaj dwie wypowiedzi:
Cytat:
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.
Jeśli nie dostrzegasz różnicy, to nie pozostaje mi nic innego, niż tylko przeprosić za mój bezsensowny komentarz :rolleyes:.Cytat:
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne, choć być może innym się przyda.
Dodany został klawisz tylda (~), jako zamiennik Ctrl+Spacji, czyli Całkowitego leczenia poza walką. Zamykam i przenoszę do zrealizowanych.