Powiadomienia dzwiękowe na czacie.
Mój pomysł polega na tym, aby była możliwość włączania i wyłączania dźwięku, który byłby gdyby ktoś napisał do nas wiadomość na prywatnym czacie.
Niekiedy po prostu oglądam telewizje, lub przeglądam inne stronki internetowe, kiedy ktoś do mnie pisze. Dobrze gdyby taki dźwięk się pojawił, jeżeli ktoś by nie chciał, mógłby go sobie wyłączyć.
Powiadomienia dzwiękowe na czacie.
Jak w temacie proponuję wprowadzić powiadomienie dźwiękowe w czacie jak ktoś do nas wyśle szept.
Wiadomo, że jak jesteśmy przy kompie to nie będziemy cały czas patrzeć na okno gry i czekać aż ktoś do nas napisze i siedzimy na innych zakładkach naszej przeglądarki np przeglądając allegro bądź czytając blogi np o MFO ;) albo po prostu siedząc na forum MFO, tak jak ja teraz ;)
Pomysł zaczerpnąłem z gry thewest gdzie wprowadzili powiadomienie dźwiękiem jak tylko pojawi sie nasz nick na czacie, czy to na ogólnym czy przy szepcie.
Uważam że pomysł jest warty uwagi i wdrążenia do MFO ;)
Aha i jeszcze jedno, wielu graczy może wyłączać dźwięk w grze, bo czasem muzyka może przeszkadzać.
Dzwonek czatu powinien działać nawet jak dźwięk muzyki jest wyłączony (taka drobna uwaga do Administracji;) )