Hello from mexico, Hola amigos!
Hola amigos que buen juego he encontrado, no me lo esperaba es como volver 2006 juegos flash pero en linea lastima que vivo al otro lado del mundo y el horario dia noche son diferentes pero espero hacer amigos proximamente, este juego me recuerda a esos años 2009 de los juegos flash. excelente juego.
Dudas:
Por error tome como vocacion guerrero se puede cambiar a mago con el mismo avatar?
. Se podra traducir de pl a español? (actualmente uso translate de google pero no me traduce todo :( )
ChatGPT Tłumaczenie na polski:
Cześć przyjaciele, jaka świetna gra! Nie spodziewałem się, że to jak powrót do gier flash z 2006, ale w wersji online. Szkoda, że mieszkam po drugiej stronie świata i rozkład dnia i nocy jest inny, ale mam nadzieję, że niedługo zdobędę tu przyjaciół. Ta gra przypomina mi te czasy z 2009 roku i gier flash. Naprawdę świetna gra.
Wątpliwości:
Czy przez pomyłkę wybrałem klasę wojownika i można ją zmienić na maga bez zmiany avatara?
Czy będzie możliwość przetłumaczenia gry z polskiego na hiszpański? (obecnie używam tłumacza Google, ale nie tłumaczy on wszystkiego :( )