proponuję dodać jakieś unikaty na 20-25 poziom z wymiany arniki górskiej, bo obecnie jedyną godną uwagi nagrodą za ich wymianę jest 5 mikstur odnowienia
Podgląd wydruku
proponuję dodać jakieś unikaty na 20-25 poziom z wymiany arniki górskiej, bo obecnie jedyną godną uwagi nagrodą za ich wymianę jest 5 mikstur odnowienia
Popieram
Jestem za, aktualne dropy arniki górskiej są za słabe. Uzbrojenie 20 - 25lv byłoby spoko, ewentualnie jakieś buffy do nagród.
Za, bo to chyba jedyna rzecz, za której wymianę nie ma żadnych itemów/gemów.
Jak już coś dodać to eq które dropi z mięsożera.
Jestem zdecydowanie za, gdyż obecnie wymiana arnik wypada blado biorąc pod uwagę zarówno kwestię użyteczności jak i zarobku. Zainteresowałbym się również znaczącym podwyższeniem dropu z kryształów ognia, ze względu na to, że są rozsiane po całej fortecy, ich zbieranie jest utrudnione przez blokujące przejście potworki i dodatkowo nie dają nic interesującego.
Regularne zbieranie arnik to najlepszy sposób zarobku na ten przedział poziomowy... Nie każde zbieractwo musi się opłacać na 65 poziomie.
(choć to akurat się opłaca)
Na nie, siedziałem na Krwioślinach 8 leveli, aż mi dropła karta.
Mało komu sie to przyda iż mało kto zbiera te Arniki, jest ich bardzo mało a co za tym idzie, nie opłaca sie ich zbierać ale tak jak jest teraz jest dla mnie dobrze.
Brzmi bardzo solidnie. Jest jakieś lepsze zbieractwo na tamten przedział lv?
Jeżeli to jest na zasadzie "podejdź i zerwij a po oddaniu mi x sztuk" to uważam że nie jest to zła wymiana (biorąc pod uwagę, że jednak te miksy są bardzo potrzebne, a zdobyte złoto z walk przeznaczasz na lepsze eq/gemy i miksy many/życia; jak na ten poziom i w tej formie uważam że powinno zostać jak jest (nk jeszcze ile maks. można arnik na dobę i co ile można wymieniać i czy jest limit na wymiany i jaki [jeśli tu się nie będzie to rekompensować to można to jakoś minimalnie polepszyć, ale eq nie ładowałbym w tego typu zbieractwo, jak już to może jakaś szansa na ileś tam żetonów)
Kryształy ognia można jedynie zaliczyć pod bardziej opłacalne.
- - - - - - - - - -
Masz limit bodajże 10 na dobę, bo tyle się odnawia, ale nie zmienia to faktu, że nikt tego nie zbiera, bo raczej nikt nie przychodzi już tam po pierwszym zabiciu mięsożera. Podkręcenie dropu może podniosłoby opłacalność tego expowiska w jakimkolwiek stopniu.
Na ten moment dostałem to, być może jest coś jeszcze:
Mikstury:
5 sztuk przedmiotu Kamień
5 sztuk przedmiotu Runa Magii
5 sztuk przedmiotu Mikstura Ożywienia
5 sztuk przedmiotu Woda Święcona
5 sztuk przedmiotu Sole Trzeźwiące
10 sztuk przedmiotu Mikstura Życia 2
10 sztuk przedmiotu Mikstura Many 2
10 sztuk przedmiotu Rumiankowy Okład
2 sztuk przedmiotu Osłona
2 sztuk przedmiotu Osłona Magiczna