Mam propozycję, by zamiast różnych brzydkich słów występowały automatycznie gwiazdki.
Myślę, że wtedy nie byłoby tyle problemów z wyzywaniem innych graczy itp. - tym bardziej pisząc do wszystkich (główny)
Np. d**a
Podgląd wydruku
Mam propozycję, by zamiast różnych brzydkich słów występowały automatycznie gwiazdki.
Myślę, że wtedy nie byłoby tyle problemów z wyzywaniem innych graczy itp. - tym bardziej pisząc do wszystkich (główny)
Np. d**a
Głupie.
Chyba, że do włączenia/wyłączenia w konfiguracji mapy, a domyślnie po założeniu postaci byłoby włączone. Wtedy mogłoby być wprowadzone.
I nie całe słowo zacenzurowane, tylko na przykład: kurde = k***e.
Tak również mogłoby być dla tych, którzy nie chcą, bądź nie życzą sobie widzieć takich słów.
Ja osobiście sądzę, że to nie jest taki głupi pomysł - sam nie lubię, kiedy inni piszą do mnie "jesteś ****" z niecenzurowanym słowem, dlatego to może być dość dobre rozwiązanie :)
dobry pomysł,jestem na tak
Totalnie na nie. Bezsensu.
Na NIE! Już niedługo w mfo nie będzie można powiedzieć zwykłego "kurde" -_-
Zamiast wprowadzać cenzo jak w Korei Północnej, może by tak zatrudnić moderatora chatu? To on by kontrolował wysyłane wiadomości.
Meh, pisząc "kontrolował" miałem na myśli mutowanie osób posługujących się łaciną i gwarą podwórkową.
Przecież nie ma aż takiego problemu z spamem wulgaryzmami, pojedyncze czany żyją tylko.
Wystarczy, że będzie miał dostęp do całej historii czatu na jednej stronie, listę karalnych wulgaryzmów i ctrl + f.
Ale i tak - precz z cenzurą
W v3 przewijają się gracze jednak w porównaniu z innymi grami tego typu np. Margonem to mały problem.
Moderator chatu o ile pamiętam... to elitarne stanowisko. Każdy nastolatek chciałby mieć taką moc, jednak to jest mfo3 i nasuwa się pytanie:
- czy znalazłby się ktoś na takie stanowisko, o ile zostało by to wprowadzone.
w MFO2 taka "moc" mieli GMowie, ktorzy banowali na 3 dni na poczatku na czat, potem wiecej. Generalnie pewnie z panelem GMa wejdzie.
Niby tak, ale watpie zeby koncepcja miala sie wielce zmienic, jezeli juz ktos mialby moderowac czat, to predzej GM niz "moderator czatu". Ot, nazewnictwo.