Mam pomysł, na zrobienie eventu za początek pór roku. Na pierwszy dzień zimy:o, wiosny:), lata:cool: i jesieni:p.
Podgląd wydruku
Mam pomysł, na zrobienie eventu za początek pór roku. Na pierwszy dzień zimy:o, wiosny:), lata:cool: i jesieni:p.
Ja też chcę nowego eventu a więc głosuje na tak. Ale cztery to już trochę za dużo. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...463#post226463 :D
Dove Cameron - grasz 3 miesiące dopiero
xyz - grasz nie cały miesiąc
Chcecie eventow po co wam ?
macie mnustwo zwyklej fabuły do przejścia ktora zajmie wam wiele czasu .
A zanim to zrobicie bedzie dodane nastepne miasto a w miedzy czasie i Eventy sie poradza
To co jest na ta chwile jest wystarczające .
Lepiej by Administracja cała poświeciła czas na produkcji dalszego ciagu gry niż nad jakimiś bez sensownymi eventami ktore miały by byc na sile dodawane
Przecież w każdej porze roku już są eventy. Wiosna-event wielkanocny, lato- są buffy, jesień-event halloweenowy, zima-event świąteczny. Nie ma co dodawać więcej wydarzeń, bo do wprowadzenia są ważniejsze rzeczy.
Administracja i tak chyba nic nie robi
Nordia pewnie będzie za kilka lat
Najbliższe plany ? To pewnie za kilka lat
to chodzilo bardziej o zwykłą przenośnie a nie o dokladne liczenie czasu .
chodziło o to ze jego czas gry w porownaniu do innych to jak 1 do 100
inni gracze w tym np ja w mfo graja i nawet 10 lat
juz na samym mfo2 sie czekało dlugo na dodanie czegos nowego tu tez ale w miare mozliwosci kazdy jest cierpliwy i czeka tak naprawde na dalszy ciag fabuły a nie na jakies eventy kilku dniowe
Eventy są wystarczające. Czego wy chcecie? Jest fabuła? Jest fabuła. I to jeszcze spora. Jak możecie narzekać? Po prostu nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
event to wydarzenie, jak by w mfo3 było 7 eventów to by nikt z nich nie korzystał bo by się nudziły
Samo tłumaczenie słowa event jest wyjaśnieniem. Event = wydarzenie. Co to za wydarzenia skoro co miesiąc by było ? Żadne !
Akutalnie w grze mamy kilka wydarzeń (eventów):
Wielkanoc
Halloween
Walentynki
Boże Narodzenie
Nowy Rok
Bonusy na Urodziny gry
Dobrze ze niektóre eventy sie pokrywają, to daje nam że każdy chętnie bierze udział.
Następny event dopiero na halloween więc jest sporo czasu jest, może uda się zrobić update Nordia, bo jeśli się zacznie maraton eventów to trudno pewnie będzie znaleźć moment na dokończenie i wgranie update, a że będą opóźnienia to jest pewne na 100%.