Witam. Proponuje dodanie jakiegoś nowego eventu ponieważ według mnie jest ich trochę za mało. Od eventu wielkanocnego do eventu hallowenego jest zbyt duża przerwa a pomiędzy nimi nie ma żadnego innego eventu. Może jakiś event wakacyjny ?
Podgląd wydruku
Witam. Proponuje dodanie jakiegoś nowego eventu ponieważ według mnie jest ich trochę za mało. Od eventu wielkanocnego do eventu hallowenego jest zbyt duża przerwa a pomiędzy nimi nie ma żadnego innego eventu. Może jakiś event wakacyjny ?
Primo "event", z ang wydarzenie.
Secundo chyba jest coś na wakacje, nie jestem pewien ale wydaje mi się, że są jakieś bonusy czy coś.
Byłoby fajnie gdyby był jakiś event na wakacje :)
Pomyliłem się tylko.
przerwa jest spora, ale wydaje mi się, że jest to czas gdzie nie ma zapotrzebowania na takie rzeczy
Wakacje są od tego by
może co nie który się będzie zaskoczony ze takie coś istnieje a mianowicie
wakacje są od siedzenia całymi dniami nad dworze !!! a nie przed komputerem
macie 2 miesiące dla siebie by poszaleć a nie siedzieć w domu
My co nie którzy mamy maksymalnie 2 tygodnie wolnego w tym czasie bo tak cały rok zapier..... w robocie
w wakacje siedzi sie całe dnie i noce z kumplami koleżankami
Mam taki pomysł na Wakacyjny Event.
Dodawał by on nowe lokacje np. Plaża obok Gracjana, Góry i inne typu wakacji.
Nowe potworki np. obok Plaży rekiny,rybołowy w górach niedźwiedzie lub sarny.
Mini-Bossy Globalne : w górach drwal , obok plaży min. Rekin Młot
myślę że się podoba
P.S. Sorry za ortografie
Problemem przy tworzeniu nie jest brak pomysłów tylko ograniczona liczba grafik ;)
Ale się podoba ? :)
dobry pomysł
miorts dał także na wakacje event w propozycje
- - - - - - - - - -
i gadał do mnie że został na forum zbanowany za spam
- - - - - - - - - -
i mówił że już więcej nie będzie tak robił
a dał taki sam temat dlatego że w tamtym się pomylił
Też chcę nowego eventu. Za mało ich.
Wystarczy jeszcze tylko jeden :)
tak dodać letni i więcej nie trzeba
To nie jest nowy gracz tylko multikonto
Jaki nowy? Po prostu nowe konto. Nie wytrzymał 3 dni bana więc zrobił 2. Smutne.
Co do propozycji... Może jakiś w wakacje, ale nie czuję specjalnej potrzeby. Szczególnie że niektórzy wyjeżdżają i będzie im smutno jak ominie ich cały event.
W sumie racja, ale gdy z jakichś nie można, to co, mamy się nudzić, jak gramy w mfo? Poza tym, przecież co jakiś czas można grać na kompie, po to stworzono gry internetowe. I według mnie powinien być event na dzień dziecka :).
- - - - - - - - - -
Poprawka :)
jestem na tak
Według mnie powinien być jeszcze jeden event najlepiej w lato może być wakacyjny. Jeden event wystarczy.
No wakacyjny mógłby być, jak już gdzieś mówiłem, dużo ciekawych pomysłów w nim można by zrealizować, bo wakacje można spędzać na wiele sposobów. Właśnie to jest to, w wakacje strasznie brakuje tego eventu, myślę, że powinien on się pojawić. :)
No to akurat dobry pomysł, ostatnio pomysł na "event wakacyjny" pojawia się w wielu tematach. Moim zdaniem ten 4 event mógłby doskoczyć, wtedy byłyby eventy w każdą porę roku, a w lato "fanom eventowym" nie byłoby smutno. Zresztą eventy nadają "klimat" każdej porze roku, dotychczas oprócz lata. Jeśli byłyby eventy na mikołajki, ferie, andrzejki, karnawał i wiele, wiele innych imprez, to byłyby do znudzenia, ale 4? Myślę, że to zadziałałoby tylko i wyłącznie pozytywnie. Dodatkowo można by zrobić naprawdę ciekawy event, bo temat wakacje można by jeszcze bardziej rozbudować, niż zrobił to szanowny założyciel tematu, oczywiście wiemy, że robił to przykładowo. Natomiast wiadomo, że zbyt dużego eventu zrobić by nie można, spowodowałoby to zbyt wielki chaos, lecz można wyciągnąć z tego zbioru najciekawsze pomysły i je zrealizować. Jak najbardziej na tak, ankieta i praktycznie identyczny temat są już założone, więc dobrze, że nie robiłeś ankiety. :)
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?31408-Eventy
z tym eventem wakacyjnym to trochę odgapiles ode mnie jestem na tak
Event na wakacje by się bardzo przydał .
może event rocznicy stworzenia mfo3?
Easter to mój kolega.
- - - - - - - - - -
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post226519
trudno poszukać