Proponuje przywrócić stare bójki bez ograniczeń .
Podgląd wydruku
Proponuje przywrócić stare bójki bez ograniczeń .
Nie wiem, ale wiem, że się z Tobą zgadzam ;p
Nie, dosyć już zakompleksionych gimbów atakujących o 30 niższe poziomy na Uroczej Polanie po to, by się dowartościować. Ta epoka odeszła raz na zawsze.
To wyjdź na podwórko, wyskocz do kolesia starszego o 10 lat i będziesz miał pełną swobodę działań.
Bójki też są od tego by "dorwać" gracza który kisi rank zakupiony u kolegów.
Wasze bicie osoby z lev o 30 mniejszym jest wkurzająca, bo zaatakowana osoba spamuje wiadomościami do innych graczy i wyzywa jeśli jej nie pomożesz.
Wiem że to fajnie sobie za hita 2k na nowym zarobić, ale znajdźcie sobie w grze jakieś wyzwanie.
PS: Ciekawe jak to będzie wyglądać na igrzyskach... Czy też będzie limit poziomowy walk.
ja nie bije słabszych bez powodu. na każdego coś mam który zostanie prze ze mnie zaatakowany.
To już lepiej zrobić jakąś różnice lvli, żeby móc zaatakować. Bo jak ja czytałem płacze osób z 2lvle niższym no to nie jest takie znęcanie się.
Czyli moge sobie teraz expic wrozbite bez konsekwencji, bo nikt 50 up nie podejdzie na kobre, czy ogra. Jak przyjdzie nizszy to go postrasze ze bede lapal i da rem... dlaczemu?
I zgadzam sie z dorkiem (chociaz nie do konca, ja atakowalem bez powodu :P), jak jakis lobuz bedzie mnie wyzywac, naturalnym jest ze zechce go przytemperowac. A ignora nie dam bo by mi nie starczylo slotow na igrzyska :3
Ja na bójkach zarabiam na naprawe eq, bo mi szkoda teraz tych 1.4k żetonów żeby sprzedawać odnówki.
bojki były zawsze spoko ;) Już i tak kiedyś zepsuli je w 50% a teraz dobili jeszce 30 % psucia xd
Ta gra upada coraz niżej xd
Co sie komus dzieje jak sobie zginie i straci tam 5 eny ( 15min) czy kilka min na podejscie znowu ?
Mnie za to gracze męczyli o pomoc w bójkach z wyższymi levelami, a teraz jak ręką odjął. Jedna z najlepszych zmian w tej grze ;)
Jedna z nagorszych zmina w tej grze.
Poza tym jak raz zginie to potem przez 60 min ma ochrone co wystarczy w zupelnosci na wyexpienie 400 eny lub wymiane minie bossow.
Jak dla mnie powinno zostać jak jest, a co do najgorszych zmian to jest długa lista, ale tej zmiany w nią nie można wpisać.
Ale zrozumcie, że dalej można atakować słabszych. Ale widzę, że walk z 20% niższym poziomem już się boicie tak samo jak walk z równymi ;)
Jeśli nie zostanie to zmienione ja kończę grę. kiedyś jak zaatakowałeś 30 lv mogło być fajne tvt 4v4 3v3 itp. jedyne tvt jakie jest teraz to iś które są co tyg. wy tam płaczecie że spamią. Ojejku! to se dodaj do ignorowanych albo zamykaj chat . . . takie trudne ? tyle ode mnie .
Dokladnie najlepsze tvt robi się własnie z bojek xdCytat:
Jeśli nie zostanie to zmienione ja kończę grę. kiedyś jak zaatakowałeś 30 lv mogło być fajne tvt 4v4 3v3 itp. jedyne tvt jakie jest teraz to iś które są co tyg. wy tam płaczecie że spamią. Ojejku! to se dodaj do ignorowanych albo zamykaj chat . . . takie trudne ? tyle ode mnie .
jeszcze dodam że iś jest ustawione więc takie tvt to tam . . a teraz osłabienie bójek robi że będzie mniej tvt. a dla mnie najbardziej interesujące jest właśnie tvt a nie pvp. . w pvp liczy się teraz tylko eq. a w tvt trzeba jeszcze pomyśleć
A czy ktoś Wam zabrał TvT? Nie. Boicie się sprawiedliwych walk.
Wielcy bójkowicze, którzy całe życie siedzą na minimalnym ranku, a potem się dziwić, że w pvp nie ma kto walczyć skoro wolicie lać słabszych.
w pvp na 65 wygra ten co ma lepsze eg ( +6 + 7) ktos z normalnym +0-/+3 nie ma raczej szans. xd
XD. Zwłaszcza w walkach z niedoświadczonymi graczami.Cytat:
a w tvt musisz pomyśleć.
Czyli przyznajesz, że jesteś cienki i boisz się walki z równymi sobie. Ja jakoś nie kupuję milionów MF, a sobie radzę.Cytat:
bo PvP to nuda . . wygrywa ten co dowala miliony Mf
Ale jest róznica nowy gracz ktory ledwo wbil 65 a gracz ktory juz ma 67 i siedzi w grze przeszlo kilka lat xdCytat:
Czyli przyznajesz, że jesteś cienki i boisz się walki z równymi sobie. Ja jakoś nie kupuję milionów MF, a sobie radzę.
Trochę naiwnie myślisz, że głównym powodem atakowania niższych lvli było "bo są słabsi". Ja przypomnę jak to wygląda z mojej strony:
Jak taki 10 lv pisał "daj złoto" "nie dam" "o ty cioto, twuj stary to antek" to sie po prostu zagryzało zęby i myślało "wbije 25 lv i przyjdzie na kobre to oberwie". Teraz się myśli "wbije 55 poziom... ehh... moze lepiej dam mu to złoto"
Ja nie mam żadnego interesu w atakowaniu jakiegoś 53 poziomu (bo od tego mogę atakować), dlatego mniejszych poziomów nie atakujęi raczej nie będę miał okazji. To te niższe są zazwyczaj bardziej niepokorne.
jeszcze dodam że piszą groźbami . nie pomożesz to zabije ci rodzinne itp. to co nie mogę sobie go zabić za to co mi piszę tak ? patrząc na żywo to bójka może być 10 latek z 20 latkiem uczciwe ? nie .
yhym juz widze te ligiCytat:
Ale w PVP nie od razu walczy się z najlepszymi graczami. Po to masz ligi.
Jak teraz zetony leca za kazdą walke to raczej nie będą sie ludzie pchać wysoko.
Znajdz mi osobe z 65 lvl ktora ma wsyzstkie fajne zdolnosci i eq uni na 65 i oczywiscie nie jest czyims multi itp.Cytat:
Ja mam +1 - +3. Możesz przejrzeć moje raporty.
Po prostu olej :D
A mnie wtedy molestują o pomoc w bójkach.Cytat:
A dla mnie chore jest, że teraz taki 40 poziom może wołać mnie do pomocy ze smokiem mroku, a gdy usłyszy odmowę, zacznie mnie bezkarnie wyzywać - a ja nie mogę go utemperować bójką. Mam jeszcze komfortu o tyle, że mam postacie na dosyć sporej rozpiętości lv, ale dla mnie to jednak spory minus i ochrona niepokornych.
no chyba po to masz medal pomocnika ? więc się nie dziw. co do olewania ja jestem osobą co nie toleruje żartów i gróźb co do rodziny więc wiesz.
A więc olewamy, że Cię molestują o pomoc, to Twój problem, było nie wydawać tysięcy MF na wbicie poziomów, wiedziałeś na co idziesz, żyj z tym. Ta gra ma pewne zasady, zaakceptowałeś je zakładając konto, uczyłeś się je i zaczynałeś rozumieć wbijając kolejne poziomy, to że nie chciało Ci się tego robić nie znaczy, że teraz masz je natychmiast zmieniać.Cytat:
Po prostu olej :D
co komu szkodzilo to ze straci 60sek na bojke ? i ma 60 min obrony co kosztuje 5mf czyli ma tak jakby 400k za 1 min roboty ?
Wystarczy żę z wiekowego lasu wyłączyli bojki bo byly płacze a teraz co ? Wcale takich duzych nie bylo i po co te zmiany ? po to żeby dalej siedziec i nic nie robic w devos ??
Była kiedys propozycja czaszek czy czegos tam moglo to wejsc.
Albo chyba nawet ty proponowales bojki wszędzie czy cos takiego
3 rang pomocnikow to nic w tym dziwnego ze do Cb pisza o pomoc.Cytat:
A mnie wtedy molestują o pomoc w bójkach.