Kiedyś czytałam, że istniałaby możliwość posiadania w grze za MF chowańca na stałe. Czy nadal ona istnieje?
Podgląd wydruku
Kiedyś czytałam, że istniałaby możliwość posiadania w grze za MF chowańca na stałe. Czy nadal ona istnieje?
Chowańce są w planach, ale jeszcze nie na teraz :)
Cieszę się :)
Na stałe to i ja bym kupił , hehe ;)
ja również :D
Nie miałem jeszcze chowańca. Czy one się w czymś przydają? Jeśli to tylko ozdoba to marnotrawstwo MF i czasu na robienie tego.
To jest dziecinada i tyle. Tylko zaśmiecają mapę. Wkurzają jak są jedynie podczas eventu, a wy chcecie na stałe...
Jak chowańce mają być na stełe, to raczej proponuję większą cenę-80/100 mf
Czym one służą ,bo jak ma mnie wkurzać do nie kupuję
Generalnie jest widoczne, iż temat chowańców w grze budzi różne opinie.
Ja nie mam nic przeciwko nim, jeśli dodana będzie opcja "WYŁĄCZ WIDOCZNOŚĆ CHOWAŃCÓW".
IMO zbędny badziew plączący się pod nogami i nierzadko osamotniony gdzieś na zadupiu bez właściciela.
Ale są osoby, które chętnie przeznaczą kilkadziesiąt MFów, żeby takiego mieć.
Jakby weszło pewnie byłby okresowe, a nie na stałe
To w takim razie moze dodacie tez ubranka dla chowancow, za golda, zawsze jakis odplyw. No i oczywiscie jedzenie, to ze nasza postac nie je, nie spi, nie oddaje moczu, to nie znaczy ze nasze zwierzeta tego nie potrzebuja. Proponuje zmienic nazwe gry na TheSims. Na nie -,- zabierajcie te zwierzaki spowrotem do zoo, tylko przeszkadzaja.
Racja.
ja jestem na TAK jezeli te "chowance" moglyby atakowac/leczyc itp. Moglby by awansowac na "wyzsze lvle" ; np przy niskim lvlu chowanca moglby tylko atakowac fizycznie ... potem moglby leczyc/uzupelniac mane itp itd i co X lvl moglby nauczyc sie czegos nowego.
Ale i tak to by nie weszlo w zycie bo co "lepsze propozycje" to admini to maja gdzies i wola raz na rok dodac cos "nowego" co nic nie zmienia w grze.
Lepiej po prostu stać w "miejscu" :) A szkoda bo niektore propozycje graczy sa ciekawe i napewno duzo ludzi by zawitalo tutaj ale watpie :) ze to sie kiedys zmieni
ani nie pokemony, ani nie pay to win... nie ma to jak chowance za mf leczace nas i pomagajace w walkach... jak chcesz zyskiwac przewage odplatnie polecam gre zaczynajaca sie na "m" a konczaca na "argonem" -,- mfo jest lepsze wlasnie dlatego, ze mozna osiagnac wszystko bez wydawania pieniedzy, mnie sie ta opcja podoba i chyba nie tylko mnie
a u mnie nie bylo ani 1 slowa ze to ma byc za MF . wiec nauczyc sie czytac
temat dotyczy chowancow jako dodatek za mf, to tak apropos czytania. bylbym wdzieczny gdybys powstrzymal/powstrzymala sie od uwag personalnych, z reszta tak trafnych, ewentualnie wyrazaj je w wiadomosciach prywatnych zamiast zasmiecac temat
Chowańce w mfo? A co to, Tamagochi? Załącznik 2545
To już prawdziwe gderanie. A kto nakazuje je mieć wszystkim? Nie chcesz, nie musisz. Ja chcę. To kiedy będą?
Oby nigdy, nie zaśmiecaj mi mapy.
Nie podoba się mapa? Są inne gry, gdzie są mniej zaśmiecone.
Podoba się dopóki nie jest zaśmiecona chowańcami, lub innymi pstrokatymi niepotrzebnymi a wręcz denerwujacymi animacjami.
W ogóle.. jakzes ty wywnioskowala ze mi sie teraz mapa nie podoba? Przecież wyraźnie napisałem ze nie chce by była twoimi chowańcami zaśmiecona. Czy ty w ogóle czytasz co ludzie piszą czy bezmyślnie odbijasz piłeczkę?
Dialog tysiąclecia.Cytat:
- To kiedy będą?
- Oby nigdy, nie zaśmiecaj mi mapy.
- Nie podoba się mapa? Są inne gry, gdzie są mniej zaśmiecone.
Pisz, pisz lamerku, nie przeszkadzaj sobie. Twój trolling jest powszechnie znany.
Mysle, ze przycisk w ustawieniach "ukryj chowańce" może załatwić sprawę.
Dziękuję Krycha
chciałbym żeby mfo3 sie rozwijało i bylo fajną grą:confused:
Rozwija się cały czas i jest coraz fajniejszą grą.
Wg mnie lepszy byłby jednorazowy zakup, i dokupienie tańszego (10mf?) "doładowania" tego chowańca przy następnych eventach.
Proponuję dodać możliwość kupna chowańca za mf na zawsze(tak samo jak outfity).
*Więc tak;Mfo3 jest ponoć tworzone na wzór średniowiecza. W tamtych czasach jak czytałem.Masa szlachetnych Rycerzy i Urodziwych Magów miała swojego małego pomocnika w postaci jakiegoś zwierzęcia.
*Jak to miało by wyglądać ? :
Dodana by była opcja w usługach : "Chowaniec" ( nazwę można lekko dopracować )
Taki "pupil" kosztowałby np.z 125mf ew tyle ile outfity.
*Tylko by stały i chodziły na około mej postaci ?
Oczywiście że nie. Można by było dodać opcje "schowaj się" ,siad,jak w przypadku psa to np.warcz.
*Ta opcja była by wg mnie bardzo przydatna,bo dużo graczy nie wie co z mf-ami robić :)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
Było, niestety nie przeszlo :
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ghlight=galina
Szkoda :(
Dobry pomysł
Na nie. Było tłumaczone milion razy dlaczego nie.
Nie nie nie !!!!
tak jak powyżej i dwa razy powyżej