Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Podgląd wydruku
Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Prawda . Wiekowy bez bójek jest jak dzi*wka z majtkami . Wiekowy Las jest naszym symbolem . Atakujemy tam n00bów , którzy sobie na to zasłużyli np. necros , łowca . Oczywiście , zostali zaatakowani niewinni. Jednakże jestem za przywróceniem opcji "Zaatakuj" w Wiekowym Lesie .
Ja również jestem za przywróceniem bójek w wiekowym. On już nie ma takiej swojej magii bez niespodziewanych ataków.
kwiecista łąka, podmokła polana - coś z tego zgimbusujcie, wiekowy wszedł w skład przestrzeni specjalnie chronionej
Magia przeniosła się gdzie indziej.
Jak nie dajecie rady komuś z 20lv+ to najwyższa pora zmienić staty, a nie prosić o przywrócenie bójek, by znów w wiekowym się powyżywać.
Można przywrócić, fajnie się biło tych, którzy tam słabszych lali.
Wiekowy był w porządku, wchodziłem tam i wszyscy mnie czcili.
Truska, recover, przecież ja nikogo nie atakowałem, więc bez bulwersów, chcecie sobie łapać graczy to łapcie, nic mnie to nie obchodzi. Dziwne tylko, że tak uderzyło w was to "gimbusowanie" nie martwcie się, z gim lada moment wyjdziecie :D (chyba)
Zauważyliście wzrost ludzi online? Wg mnie trochę więcej nowicjuszy zostaje, bo ich lamki w wiekowcu i grocie szkieletów nie męczą.
NIE MA ŻADNEJ RÓŻNICY. Tak jesteśmy grupą, ale nie od atakowania! Jesteśmy grupą która lubi dobrze się bawić na podstawie walczenia z 50 lvl, i pomaganie sobie, a nie. To że byłeś kilka razy w wiekowym i cie zaatakowali to już nie mój problem. A jeżeli chodzi tu o atakowanie, to Sensation najwięcej tu narobił i trochę Terens. Nie nie czepiam się bo każdy ma na swoim sumieniu zabicie kilka osób. Ale to przesada nazywanie nas zabójcami, na pewno ty też zaatakowałeś nie jedną osobę.
Ty zabójco, wstydziłbyś się.
Powalczyć z 50 levelem możesz sobie np na wichrowych wzgórzach.Cytat:
Jesteśmy grupą która lubi dobrze się bawić na podstawie walczenia z 50 lvl
Jestem tolerancyjny, ale nie toleruję osób, które są nietolerancyjne.
nie toleruję osób którzy są idiotami i mają zabawe z bicia niższych lvli. a, i nigdy nie powiedziałam że jestem święta.
jeśli chcesz atakować, to wybierz się w inne miejsca, jest takich dużo na mfo. dziękuję, to wszystko co mam do powiedzenia
@up: to słodkie coni, masz u mnie piwo
@down: SKORO CHCESZ TYLKO GADAĆ W TYM WIEKOWYM TO PO CO W OGÓLE SIE UDZIELASZ? pisać na czacie można zawsze.
Ta gra skończyła się na 30lvl, czar mfo już dawno prysnął.
O jakiej magii gadamy?
Nie będzie bójek w Wiekowym Lesie.