Na MFO2 dostawało się doświadczenie za graczy. Tutaj też przydałoby się takie coś wprowadzić.
Podgląd wydruku
Na MFO2 dostawało się doświadczenie za graczy. Tutaj też przydałoby się takie coś wprowadzić.
No właśnie przydało by się, a nie tylko walka o kasę rank i przedmioty. Wiesz zdaje mi się że na arenie można o expa walczyć ale mi się tylko zdaje.
Nie będzie doświadczenia za graczy. Z wielu powodów, o których nie chce mi się po raz kolejny pisać ;].
No wiesz, przydało by się napisać te powody.
Jak ci się nie chce pisać powodów to daj temat tam gdzie je pisałeś, a jak nie ma tematu to chcemy je poznać.
wszelkie patologie typu zbijanie/przelewanie expa, wypadanie z grup turniejowych, tracenie wymagań na broń/gemy, kolejny powód żeby bać się PVP/bójek i inne komplikacje w systemie gry.
Tomi ale może dodać że walki o exp mogą być tylko w pewnym przedziale lv np. +2/-2 lvl.
Co do spadku lv, to ustawić tak że gracz traciłby tylko exp który ma na plusie.
Jeśli dopiero wbił lv i ma 100 procent do next lv, to nie traciłby expa (wygrywający też by nie otrzymywał)
Zresztą z postaciami z 1 konta można walczyć 3x razy, więc nawet jakby ktoś próbował sobie przelać expa to za wiele tego nie będzie, bo co to są 3 walki.
chaos zbędne ... naprawdę lepiej niech upek będzie na czas niż tym się zajmować :)
A może by tak walki o exp były płatne?
do was jak grochem o ścianę nie będzie walk o exp wszystko w tym temacie :)
Dokładnie jest ograniczenie walk więc przelewy będą wielkim problemem. Można by zrobić, że exp by spadał, a lev nie tak jak to np. było w oldzie :P
jest dobrze jak jest, nie będzie to zmienione na 100%.
nie zróbcie tylko tej gry jak trzeciego świata w v2 ...
własnie bo wtedy bedzie lipa:)
niech bedzie jak jest:)
zobaczymy pogramy i wtedy mozna coś zmieniac:)
Przynajmniej nie ma przelewania expa, i każdy wypracowany poziom postaci jest "uczciwy". Nie ma co o tym dalej deliberować ;]
No, macie racje :) Chociaż zabrano nam ranking ogólny i doświadczenie to mam nadzieję, że gracze będę :)