hmm co Wy na to zeby wprowadzic mozliwosc wysylania paczki do gracza ? zeby mozna bylo wysylac ekwipunek jak i zloto ;)
Podgląd wydruku
hmm co Wy na to zeby wprowadzic mozliwosc wysylania paczki do gracza ? zeby mozna bylo wysylac ekwipunek jak i zloto ;)
Były już takie propozycje. Nie przejdzie, od tego jest handel.
nie zawsze druga osoba jest onlineCytat:
od tego jest handel.
Z depo do depo za opłatą golda/energii być może wprowadzimy
Jak to chcecie wprowadzic to dajcie tez mozliwosc paczki za pobraniem (chyba nie musze tlumaczyc co to jest).
15%? co masz na myśli? 15% golda którego posiadam? ;] bo wyliczyć cenę to ciężko będzieCytat:
Możesz podać dokładne warunki jakie mogłyby być? Może takie: 15% gold + 5 energii
Stała opłata w złocie może być zależna od poziomu gracza wysyłającego + standardowa prowizja jeśli przesyłane jest złoto. Koszt energii np. 3-5. Do ustalenia.
5 to trochę za dużo
3 było by dobre :)
5 to za duzo? Dajcie spokoj. Jak za duzo, to poczekajcie na gracza az sie zaloguje. To powinna byc wyssysarka energii i zlota dla leniuchow takich jak ja ;)
nie żadna wysysarka, tylko np. pożyczyłam coś od kogoś i nie mogłam się z tym kimś złapać przed 2 dni, a chciałam mieć z głowy i oddać...Cytat:
To powinna byc wyssysarka energii i zlota dla leniuchow takich jak ja
Albo jakby ktoś kupił coś na forum i nie mógł się spotkać w grze ze sprzedającym...