No to dyskutujemy o nowym ewenemencie ;) fajne te nowe osoagniecia, nie moge sie doczekac az ich zrobie ;) :)
Podgląd wydruku
No to dyskutujemy o nowym ewenemencie ;) fajne te nowe osoagniecia, nie moge sie doczekac az ich zrobie ;) :)
Według mnie śliskanie się 500 razy na lodzie to za mało, na spokojnie każdy może 2 000 zrobić podczas eventu, a nawet więcej
czy juz nigdy nie bdzie darmowego resetu
acha to trzeba 2 lata robic osiagniecia + przy farcie stojac dropnac useless item a na koniec lazic bez sensu w jednym miejscu? fani osiagniec i fabularniacy macie te swoje osiagniecia które chcieliście xD nie wiem czego wy się spodziewaliście oprócz kontentu dla dzieci
Jak to jest z tym ślizganiem bo na pewno 500 nie zrobiłem i mi zaliczylo a nawet nie miałem komunikatu na to może tam jest 50 ?
Co to znaczy, że trzeba otworzyć 5 upominków? W tym osiągnięciu specjalnym? Tych w drugiej części eventu, co się daje komuś w prezencie?
Osiągniecia jak i cały album są ważne, bo dają satysfakcje i przyjemność z ich zbierania, a jak coś daje przyjemność w grze to znaczy, że spełnia swoją rolę. A jeżeli ktoś jest wyjątkiem i nie czuję przyjemności z nich to nie dlatego, że album jest zły i głupi, a dlatego, bo wy jesteście po prostu wyjątkiem
Ciekawy jestem jaka różnica będzie za osiągnięcie za dyktando i za bicie jego.
Jaka była nagroda końcowa za kalendarz adwentowy? Kolega pyta, czy warto odrobić stracony kluczyk.