Siema, uwielbiałem grać w mfo3 ale już ta gra niestety umarła. Macie jakieś fajne gierki podobne do polecenmia? Najlepiej darmowe, 3d albo 2d nie ma znaczenia. Z góry dziękuję. :o
Podgląd wydruku
Siema, uwielbiałem grać w mfo3 ale już ta gra niestety umarła. Macie jakieś fajne gierki podobne do polecenmia? Najlepiej darmowe, 3d albo 2d nie ma znaczenia. Z góry dziękuję. :o
Wszystkie gry przeglądarkowe umarły, mamy 2025 rok przypominam, to już nie te czasy, gdzie grało się na przeglądarce, wszyscy przenieśli się na gry pobierane bezpośrednio na komputer :)
arcadia rpg na robloxie ale ma duzo bledow i bedzie mialo remake, jest bezposrednio inspirowana przez mfo3
Reklamowanie innych gier nie jest tu mile widziane.
Ale mfo2 jest spoko.
Genshin
faumonia wygląda bardzo podobnie do mfoXD z tych samych pakietów rpgm korzystają + inne na bank xD
Margonem, Plemiona, Ikariam, Ogame kiedyś się w takie gry bardzo dużo grało. Ewentualnie Metin 2 prywatny albo oryginalny. Drakensang Online. Alkatria.
Kiedyś grałem w Taern i było spoko, teraz to się jakoś inaczej nazywa, ale gierka z tego co wiem jest ciągle rozwijana i ludzi sporo gra nawet.
Najpopularniejsze jest Margonem chyba, lub tibia z tego co kojarzę
Chociaż mfo ma według mnie o wiele lepszy klimat lecz niestety jest nieznane i nie zbudowało takiego fandomu jak tamte gry
(Kiedy w końcu grę odkupi DLF)
Gry przeglądarkowe to przeszłość niestety, teraz rządzi coś ;>
MFO może wstać z kolan, niestety potrzebne są zmiany które mogą się wielu nie spodobać i nie muszą być wcale moralne