Tymczasowe blokowanie otwierania czatów
Wiem, że niezbyt to potrzebne, ale można by dodać coś takiego, żeby wpisać za ile około minut ma się ta opcja wyłączyć. Gdyby ktoś coś od kogoś chciał, mógłby się dowiedzieć za ile ktoś wróci. Wtedy do klasycznego "*** NIE CHCĘ, ABY MI TERAZ PRZESZKADZANO ***" mogłoby być dodane "Wracam za około (wybrana ilość - ile minut upłynęło od ustawienia = ilość w zaokrągleniu) minut". Takie małe urozmaicenie, chociaż wiem, że nie jest ono zbytnio potrzebne. Zawsze można by było tą ilość powiększyć po ustawieniu lub skasować.
Pozdrawiam i czekam na krytykę np. jaki ten pomysł jest durny i niepotrzebny.
Ustawianie sobie komunikatu blokującego wiadomości.
Witam. Mowa o *** NIE CHCĘ, ABY MI TERAZ PRZESZKADZANO ***. Jest tylko jeden taki komunikat. Mam często go aktywny. Dla niektórych taki komunikat nie jest zbyt zrozumiały. Co 10 minut otrzymuję wiadomość: wyłącz to g... albo włącz czat.
Proponuję aby można było samemu ustawić taki komunikat. Że zamieniasz tekst między gwiazdkami. Np. masz domyślne *** NIE CHCĘ, ABY MI TERAZ PRZESZKADZANO *** Klikasz edytuj i zmieniasz na np. *** ZA DUŻO SPAMERÓW MI PISZE I ELITA MNIE OBRAŻA NA PW, WIĘC MAM WYŁĄCZONY CZAT. JAK SOBIE NIE MOŻESZ Z TYM PORADZIĆ, TO NIE PISZ WCALE *** Jak chcesz zmienić komunikat możesz znowu edytować, albo po prostu kliknąć przywróć domyślny. --- W ten sposób zyskujemy to że więcej graczy zrozumie, dlaczego masz wyłączony czat.
Kto jest za?