-
Nowe świąteczne potwory!
Mój pomysł pola\ega na tym, żeby na święta zmienić bossy/mini-bossy na bardziej świąteczne.
Przykłady:
garuda:gertruda
nieumarły kapłan: ksiądz
ork:przerośnięty mikołaj
duchy gothar: duchy z wigilijnej opowieści
goblin królewski: elf
szczurołak: yeti
A i do tego trzeba będzie dodać jakieś inne postacie. I jak się pomysł spodoba to piszcie swoje propozycję.
-
Cytat:
Napisał
filipo pl
nieumarły kapłan: ksiądz
Perwol jak już
-
Duchy gothar - trzej królowie . Kacper , Melhior i Baltazar.
-
Szczurołak - Reniferołak
Wampirzyca - Sąsiadka
Smok Mroku - Kevin (no bo jest sam)
Niebieska Galareta - Potrawa wigilijna
Tygrys Brunatny - Rudolf czerwononosy.
W gruncie rzeczy - propozycja na nie.
-
Propozycja z sensem. Na tak.
Dodam swoje pomysły w najbliższym czasie.
-
i skiny z czapką mikołaja :) i strój mikołaja w urkaden i langeburg oraz eliar i eterni....
-
*Melchior
Na nie. Nie widzę niczego interesującego w zmienianiu nazw bossów i ich wyglądu.
-
Jestem na tak. Dużo roboty nie ma, a byłoby urozmaicenie. Fajny też byłby świąteczny loot w postaci pierników i różnych takich, które potem można wymieniać u jakiegoś npc za drobne upominki.
+Np. nieumarły kapłan jako ksiądz mógłby obdarzyć nas błogosławieństwem (jako przedmiot) i za ileś błogosławieństw można by otrzymać coś tam.
+Od elfa (czyli goblina królewskiego) niech w tych dniach wypada dodatkowo elfie eq. Tego i tak nikt nie nosi, a ci z 20 lvl'a umrą ze szczęścia :D
+ Yeti niech dropi "Odcisk wielkiej stopy" i do wymiany.
+ Wiwerna jako "choinkowy potwór" niech dodatkowo wyrzuca np. cukierki co regenerują po 1300 hp i 200 mp poza walką ze 100% prawdopodobieństwem dla każdego.
Z kolei bossy regularne niech dropią artefakty a'la odznaczenie za dynie:
+ Duchy gothar jako "Duchy z wigilijnej opowieści" niech dodatkowo rzucają artefakt w postaci "Wigilijna opowieść", gdzie avaterek byłby wzięty z nagrody ksi od kowala, a zawierałby sobie parenaście(na zasadzie kliknięcia jak w zdolności) linijek zmodyfikowanego fragmentu z książki.
+ Banici jako Dyzmas i Gestas (ci co wisieli z Jezusem na krzyżu) mogliby dodatkowo dopić któąś z przypowieści biblijnych ( do Biblii jak wiadomo nie ma praw autorskich)
+ Serafin byłby "Duchem zeszłorocznych świąt" itp.
-
Cytat:
Napisał
Mifune
Dużo roboty nie ma
wiesz co mówisz?
Robota jest, tym bardziej z dropem, bo potem trzeba to wszystko cofnąć.
niech lepiej tego nie robią
-
Mam swoje pomysły.
Minotaur - Zbuntowany renifer
Przeklęta Nimfa - Czarna elfica.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________
A może wprowadzić na mrożnym wzgórzu całkiem nowego mini-bossa. Coś w stylu Event Halloween 2012. Czyli z gwiazdkami przedziału lvlowego
Król Elfów Św. Mikołaja do pokonania w 1 osobę górnej granicy przedziału lvlowego (10, 20, 30, 40, 50-52) z łatwością, niżej (1-9, 11-19, 21-29, 31-39, 41-49) w 2 osoby, lub samodzielnie z dobrymi statami.
Staty? A co ja jestem Admin??? Nie wiem jak ułożyć staty do poszczególnych gwiazdek. :p
I jakieś silne zdolności z przedziału lvlowego. Nie znam się na tym również.
-
A mi by wystarczył event podobny do zeszłorocznego :)
-
Błotnista Czaszka - Brudaska
Niebieski Ognik - Andrzej
-
Ork królewski-śmiechołaj
Wampirzyca-mikołajowa
Wodny żółw-choinka
Wywrena pasiasta -pasiasty renifer
:)
-
Po co takie coś ;_;?
Niech zostanie tak jak w zeszłym roku ;)
-
dodac wszystkim czapeczki mikołaja i wystarczy ^^ nie trzeba zmieniac nazwy itd... ale lootac cos do wymiany moze :) 10 kapłanów czy innych sie respiacych do oporu daje prezent ktory mozna wymienic za eq na swoj lev, albo codziennie ubijac takiego co respi sie raz na dobe i za codzienne sumienne ubijanie prezent na koniec eventu ( jakies eq moze byc na +/-10 lev minibossa)