Na każdy poziom skrypt jest ważny. Nawet ze względu na oszczędność mikstur, czy możliwość lania silniejszych potworów.
Po za tym na 35 wchodzi podwójny drenaż, czy podstawa każdego normalnego skryptu do expa.
Podgląd wydruku
wiem co to za pytanie, ale bedzie mozliwość zrobienia unikatowych setow: Szybkości, Szczęścia, Obrony, Obrony Magicznej między 2 rankingowymi poziomami, że po prostu w scythe beda sety unikatowe na 90 lvl tak samo co 80 lvl
No właśnie nie jest to prawda, bo w obecnej chwili posiadam 8006(zdobyte ponad limit za ubicie Viviego i pogromcę mutantów)
Chciałbym wiedzieć za jakie czynności mogę dostać żetony ponad limit? Czy robiąc Quest "To już Przeszłość..." i "Tajemnica portalu w Komnacie Przeniesienia" dostanę żetony za jego ukończenie?
Załącznik 14313
Czy szukanie ukrytych run wymaga energii?
Tak. Choć nie wiem jak jest przy zerze energii, ale podejrzewam, że i o tym pomyśleli :DCytat:
Czy szukanie ukrytych run wymaga energii?
Czy jest zamierzana dodana opcja obserwacji pojedynku w innych miastach niż nordia i azarad?
Jeśli będę aktywnie grać to zdążę przed Scythe zdobyć wszystkie unikatowe uzbrojenie +6 jakie istnieją od 31 do 80 Poziomu? (Nie chodzi mi o byle zepsute)
(W tej chwili mam prawie wszystkie 31-50)
Są jeszcze jakieś archaiczne grupy potworów typu dwugłowy wąż - 2x żaba - dwugłowy wąż?
W jakich dniach odbędzie się event urodzinowy i wielkanocny?