Da się bez Północną Sferą i bez szukania przewodnika dojść samemu do lodowej doliny?
Podgląd wydruku
Da się bez Północną Sferą i bez szukania przewodnika dojść samemu do lodowej doliny?
najprawdopodobniej nie- musisz znaleźć drogę w burzy śnieżnej, a bez sfery jest to na 99% niemożliwe
(kiedyś próbowałem w sumie kilka razy, za każdym razem nie wyszło ale to możliwe wina tego, że jestem nupem w takich minigierkach)
Czy jest skrót klawiszowy odpowiadający za przycisk z hashem, który wyświetla wyniki zakończonej walki?
https://prnt.sc/w0j87r
gdzie mam ustawic trampoliny?
Jestem na telefonie, więc napiszę ci to słownie: całkowicie po prawej, tam gdzie masz 3 kratki jedna pod drugą, to na najwyższej ustaw trampolinę ze strzałką w dół. 2 kratki niżej kładziesz trampolinę ze strzałką w lewo, 2 kratki na lewo od niej kładziesz trampolinę bez strzałek, a zaraz na lewo od niej drugą bez strzałek, następnie całkiem na lewo od tych dwóch, kładziesz trampolinę ze strzałką w prawo. Potem zablokowujesz trampoliny i skaczesz na tą ze strzałką w dół.
A 2 zagadka z trampolinami?
Kiedy wróci event król góry i igrzyska śmierci????
Po ile będą kosztować Kryształowe, Arktosa, Wilcze, Klasztorne eq +6 w ZASTYGŁYCH cenach?
Czy żeby mieć jakiekolwiek szanse na drop karty Gremlina trzeba otworzyć wszystkie możliwe pary drzwi?