Żadna z tych zdolności nie wejdzie.
Podgląd wydruku
nazwa: złodziej statusów
dla profesji wszystkie
poziom 45
limit użyć 1
ilość gwiazdek 1
1 gwiazdka AP 2000
koszt mp. 50
INFO odbiera wszystkie pozytywne statusy i dodaje rzucającemu. nie działa na mini bossy, bossy oraz potwory unikatowe.
Ale jak?
Jeżeli bije więcej niż ta zdolka, to jej użycie jest zbędne, bo i bez tego zabije.
Jeżeli bije mniej niż ta zdolka, to po jej użyciu nie zdoła zabić.
Oczywiście na potrójnej turze jest zabójcza, ale mówimy o normalnej grze.
Przypominam, że istnieje zdolność, która odbiera 30% HP i jeszcze leczy atakującego.
35 zadanych + 35 leczonych + jeszcze drenaż many. Jak dla mnie duuużo mocniejsze.
Jeszcze raz powiedz mi w jakiej to sytuacji te 50% jest zabójcze. Znam jedną, nie tą o której napisaleś.
Wytłumaczenie tego w mojej głowie wyglądało prościej, niż jest w rzeczywistości. Także może inaczej.
35% podwójny drenaż +3x30% drenaż + 50% szach mat. Przy maksymalnym wykorzystaniu 175% maxhp zabrane + 125% wyleczone. Wiadomo, o to ciężko, więc policzmy, że nawet ze 120% zabrane, a z 80% wyleczone. Daje przewagę przeciw buildom zależnym od defa. Także czyni tą zdolkę kolejną must-have.
Nie rozumiem.
Twierdzisz, że Szach Mat jest silniejszy od Podwojnego Drenażu, bo można go użyć razem z Podwójnym Drenażem?
Drenaż Śmierci- Potężny drenaż, odejmuje połowe MP I HP lecz można uzyc tylko raz.
- - - - - - - - - -
Zabójcza Trucizna- Bardzo zabójcza trucizna i trudno przezyc… Antidotum nie pomoze potrzebna jest specjanla mikstura "Potężne Antidotum" lecz jest 75% szans na wyleczenie a co ture odejmuje 25% HP Dobra wiadomość. To trwa 3 tury.
Mega Regeneracja-Daje wszystkim Regeneracje na 5 tur
Obdarowanie-Daje Furię i Precyzje na 4 tury
Zawierucha - Daje Uzywającemu refleks i przyśpieszenie, a przeciwnikom spowolnienie