Tak, tak, ale czy to zależy od ilości otrzymanych lub zadanych obrażeń (w przypadku broni) czy zależy od ilości stoczonych walk?
Uprzedziłeś mnie z odpowiedzią ;)
Podgląd wydruku
Tak, tak, ale czy to zależy od ilości otrzymanych lub zadanych obrażeń (w przypadku broni) czy zależy od ilości stoczonych walk?
Uprzedziłeś mnie z odpowiedzią ;)
Obrażenia w różdżce u maga dają coś gdy uderzamy z gemu czy tylko jeśli uderzymy z fizyka?
Zabierają manę przeciwnikowi gdy trafimy go z uderzenia fizycznego.
Czyli jak to jest z tymi obrażeniami?
Obrażenia w różdżce nie są uwzględniane przy ataku magicznym. Jedynie liczą się do obrażeń fizycznych (czyli jak atakowałbyś fizycznie mając różdżkę).
O to mi chodziło. Dzięki, reput leci.
Czy przy -100% do częstotliwości walk (np. Totem i pięć Gemów Bierności **) potwory w ogóle nie będą atakować podczas chodzenia po mapie?
Ja już nabijam właśnie 2 gemy bierności mam nadzieje że to będzie działać
Tak mi właśnie coś nie pasowało. Teleporty teleportami (już teraz często się nie opłacają - teleporty są dla wygodnych), ale i dostęp do skrzynek byłby ułatwiony (np. na 10 poziomie możliwe byłoby zebranie skrzynek w Wiecznym Lesie).
Szkoda... Jeśli maksymalna wartość to 20% to na jaką cholere są te gemy? Nie rozumiem. Przecież każdy nabity daje 25%...
bo taką że dostaniesz nie -50% z totemu tylko -75% ;) czyli na 10 walk stoczysz 2-3 a nie 5 ;0
Sry , źle zrozumialem twoja wypowiedź. Wszystko jasne.
moim zdaniem powinno byc wczesniej dac znac co do gemow biernosci ja juz nabijam je chybaz 5dni i dopiero dzis dowiedzialem sie ze nie da radyna 100% miec biernosc mam juz z gemow 55% i totem i max jest 25% walk to czemu nikt wczesniej nie dal znac lub nie jest napisale na gemie ze max czestotniwosc wal redukuje sie do 25% :( bo skoro mam totem i gemy powinienem miec moliwos chodzenia i nietracenia energii to powinno cyc na zasadzie uniktu:) a jesli nawet mozna bylo by to zmienic to poprostu zwiekszcie nabicie gemow biernosci:) i dajcie ta mozliwosc nie tracenia energi na potworkach w koncu nie kazdy chce walczyc np z nietoperzem czy jakims slabszym potworku idac np smoka
Ja mam pytanie : Co daje zdolność Odbicie ??
Zadaje takie obrażenia, które ostatnio zadał ci przeciwnik.
Odbije cios przeciwnika i zadaje temu co ci zadał
Kiedy można się spodziewać "sklepu atrybutów" ?
Czy zdolnosc odbicie ma 100% szanse trafienia czy jest jak zwykly cios?
Ma chyba szanse chybić jak każda zdolność. O ile dobrze pamiętam uniknąłem kiedyś tego od jastrzębi.
Jeżeli jest 100% trafienia to jest to trochę za mocne.
Przykład: Przeciwnikowi siądzie krytyk, a ma mniej HP niż zadał - pewna śmierć, tak to by miał chociaż jakąś szansę na przeżycie.
Tak mi się wydaję, pewny nie jestem i zaczynam teraz w to wątpić ;>Cytat:
skoro Coni pisze, że kiedyś tego uniknął ;]
Jest bardzo mocne. To jeszcze 2 pytania ( chodź i tak jeszcze to przetestuje). Primo: czy jeśli jedynym atakiem fizycznym jest kamień to zdolność odbije obrażenia z kamienia? Secundo: Czy jeśli samemu się rzuci na siebie kamień to odbicie "zaliczy" to jako obrażenia fizyczne przyjęte przez postać i będzie można w dalszej fazie walki odbić te obrażenia. To byłoby bardzo ciekawe. Coś mi się zdaje, że to będzie moja uluuuubiona zdolność :D
elo mam pytanie ile daje amulet kajana regeneracji ??? bo nie wiem czy opłaca mi sie go kupować ?
Regeneracja 10% maksymalnego hp co turę.
Trwa 10 tur.
mam pytanie jak mam amulet kajana i jeszcze miecz goblina to jak będzie mi hp się dodawało ???
mam 2k hp wiec dawało mi za mieczyk 200 hp a założyłem jeszcze amulet to dalej mi 200 daje czemu
Nie można mieć nałożonego tego samego statusu 2x razy w tym samym czasie.
Masz już regeneracje która leczy 10% hp.
Statusy się na siebie nie nakładają.
Tomi ta zdolność to raj dla taktyków... Podstawowe pytanie o ktorym zapomnialem czy ona zadaje dmg 1:1?
Jest i dla maga i dla woja - przeciwko wojowi. Ta zdolność jest tak mocna, że zapłaciłbym kazda cene za nią. Na szczęście kupiłem ją za 75 k :D
Nie wiedziałem o tej zdolności do wczoraj. Tak to już dawno bym pisał. Zostaw jak jest bo osłabiać jej teraz nie ma już sensu. Szykuj się do wrzucenia krytycznego. Za tydzień gracze cie przycisna jak zobaczą to cacko w akcji :D Krytyczny wyrówna szanse. Co do nowej różdżki to się wstrzymaj... Mag ma gigantyczną przewagę, ale ciii... :P
Może jeszcze trochę minie zanim gracze to sobie uświadomią. Sam dopiero od wczoraj pojąłem jak ciężko będzie zabić maga który coś takiego ma... Albo walisz ponad połowę mu albo przegrywasz. Jak rzut monetą. Orzeł - masz za przeproszeniem pierdolnięcie i schodzi na 2 ciosy to wygrasz. Reszka - nie zabierasz mu nawet 45% (de facto jak 50 bo jest groźba crita) to przegrywasz. Chodź i tak wtedy na kazdym jego dublu musisz mieć maks hp. Bo nie daj boze wejdzie wojowi critic przed dublem i po nim. Sa sposoby jak to ominąc, ale to zabiera turę i inicjatywę. Czyli tak naprawde do przetrwania dubla maga woj przyszykowuje się nie na kolejke przed turą, ale na 3 kolejki przed... Troche to utrudnia walkę :D Jedynie włócznia daje jakieś szanse.
Tomi krytyczny cios albo otwarty bunt wojownikow tyle ci powiem :D Ale mi sie, tam podoba a wojem jestem(uprzedzam stronniczosc). W koncu prawdziwe zdolności gdzie trzeba się wykazać inteligencją i taktyką by wygrać walkę.
Just dobra przestań już prosić o ten cios krytyczny.
To już chyba twój 10 post w którym o tym piszesz.
Wyluzuj trochę.
Nie ma nowej różdżki dla maga-nie ma krytyka.
Dodanie ciosu krytycznego osłabi pvp.
Z czego leci odbicie?
Z gryfa.
1. Jak mógłbym dostać się do grona testerów?
2. Gdzie mógłbym pisać swoje propozycje dotyczące stworzenia nowych pomysłów do upade(nowe bossy EQ itp)?
3. Kiedy będzie upade?
2. W dziale 'Propozycje'
3. Zapewne dopiero pod koniec czerwca.