ja do tej pory dostałem same mikstury i łącznie 100k, mam nadzieję, że to nie jest cały kalendarz
Podgląd wydruku
ja do tej pory dostałem same mikstury i łącznie 100k, mam nadzieję, że to nie jest cały kalendarz
skoro istnieje duch przyszłych świąt, czy za rok duch obecnych świąt stanie się duchem ostatnich świąt?
Duch ubiegłych świąt jest kobietą, a obecnych świąt jest mężczyzną.
Grafiki będą zmieniane, czyli za rok DOŚ przejdzie w miejsce DUŚ a na miejscu DOŚ pojawi się inna postać.
Zawsze mógłby zmienić płeć:D
W sumie mi jak na razie z kalendarza dropiło miksy szybkości, skupienia, 80-120k golda i 90 żetonów i nic więcej... Nawet nie wiedziałem że upominki mogą dropić.
Tak średnio na temat ale czy przewidywana jest jakaś kara dla ludzi baitujących na gremliny?
Chodzi o dawanie sos i przeciąganie walki przeczekaniem przez godziny
Nie
Załącznik 8459
Posiadam klucz z 12 grudnia. wczoraj zapomniałem otworzyć drzwi przez co kluczem na 11 grudnia otworzyłem drzwi na 12 grudnia. Teraz pytanie czy wychodzi teraz na to że klucz będę zdobywał np 13 grudnia i otwierał nim drzwi do 14 grudnia itd?
Tylko drzwi są do różnych dni. Reszta jest taka sama.
Klucz który zdobywamy u gremlina może otworzyć każde drzwi jednak same drzwi są tak ustawione że można je otworzyć jedynie gdy numer napisany na drzwiach jest równy dniu miesiąca. W Twoim wypadku, abyś mógł kupić specjalny klucz, którym otworzysz drzwi za 11 grudnia musisz jutro stracić klucz (otworzyć drzwi) i nie zdobywać nowego w dniu 13 grudnia. 14 grudnia zdobywasz klucz, tracisz go i wracasz do wrednego by kupić klucz specjalny.
Wiem, że za pierwsze kupienie u Wrednego Gremlina klucza do pokoju kosztuje 5 MF, a orientuje się ktoś, ile kosztuje następny ?