Proponuje musaraja, bo był moderatorem, testerem, a ponadto bardzo sobie zasłużył, jego płacze bawiły i bawić będą pokolenia <3
Podgląd wydruku
Proponuje musaraja, bo był moderatorem, testerem, a ponadto bardzo sobie zasłużył, jego płacze bawiły i bawić będą pokolenia <3
Asasynek został zaakceptowany i została mu przydzielona ranga.
Ponawiam kandydaturę zaproponowaną przez administratora Krycha sprzed 5 lat.
Tester, organizator turniejów, ligi graczy, paru oddolnych inicjatyw na mfo - może i czasem kontrowersyjne, ale przez to wzbudzające zainteresowanie, zgłoszenie wielu błędów, wiele propozycji. Lider i czołówka w wielu rankingach przez początkowo długi czas. Zwycięzca pierwszego turnieju i chyba jeszcze ligi graczy jak dobrze pamiętam. Użytkownik z najwyższą reputacją na forum (zanim usunąłem pierwsze konto).
Na szybko z pamięci, a pewnie jeszcze trochę zapewne pominąłem.
Byłby to naprawdę miły gest na pożegnanie, bo pomimo tego jaki byłem i jak się zachowywałem to ciężko zaprzeczyć mojego wkładu w rozwój tej gry.
Coni dołączył do grupy.
Nominuję siebie, w przeszłości tester, sędzia główny, organizator turniejów.
Oddalam.
Nominuje gracza Ichtion. Potężny tester i wspaniała osoba.
Wcale nie oszust i nie nasyła ludzi na kaidana.
Nominuje gracza Bartolome za świetne propozycje odnośnie gry, organizowanie największych spotkań mfo (na 1 były 3 osoby czyli 10% średniej graczy online mocny wynik :cool:) oraz za bycie najbardziej sympatycznym graczem w całej grze!
Popieram i pozdrawiam następne spotkanie 21 października o 21:37 na polu mokotwskim
Nope
DEWASTATOR Leon Full robił dużo lepsze zloty. Na jednym, który zorganizował zjawiło się aż 5 osób:
- DLF
- Keriehyl
- Mct
- Wojbyk
- Lolchomik.
Myślę, że DLF powinien honorowo zostać zapisany jako zasłużony - niejednokrotnie zasłużył się dla społeczności gry, i nie oszukujmy się, potrafił rozruszać towarzystwo. Szkoda tylko, że jego konta nie ma, więc nie można mu dać rangi, jednak myślę, że mógłby mieć swój pomnik na Wyspie Tajemnic - dla najlepszego łapacza globali wszechczasów.
Nominuje Stara Gwardie, wieloletni redaktor, tester i ogólnie dobra dusza.