Co do Twojego mieczyka celnosci, o tym ostatnio byl temat miedzy innymi. Chodzi konkretnie o luckera... nie mialby racji buty, tak wiec pomysl z mieczykiem beznadziejny.
Podgląd wydruku
Co do Twojego mieczyka celnosci, o tym ostatnio byl temat miedzy innymi. Chodzi konkretnie o luckera... nie mialby racji buty, tak wiec pomysl z mieczykiem beznadziejny.
no sory zapomniałem jeszcze dopisać, że przyswaja to życie i mane graczowi który ją rzucił
ee
zdolność która zwiększa nasze możliwości o połowe np hp z 1000 na 2000
mp z 100 na 200
i pozostałe staty
fajnie by nbyło jak by tylko pare zwojów było na całą gre
Podstawy liczenia-jak zwieksza o polowe, to ze 100/1000 masz 150/1500 mistrzu..
Opętanie - istnieje szansa (np 50%) że przejmiesz kontrolę nad przeciwnikiem na 2 tury, zużywana 50% many i 50% hp
Zemsta - Uśmierca członka drużyny przeciwnej, który zabił członka naszej drużyny (tylko pod warunkiem, że nie jest on ostatnim żywym graczem drużyny przeciwnej), koszt 125MP
Mi się śniła ciekawa zdolność :D Z nazwą będzie ciężko.
Nakładała by przeciwnikowi na 2 tury pomylenie oraz na 4 tury taki status, "leczenie ciosem", który leczy tyle hp ile powinien zabrać cios.
Walka byłaby bardzo ciekawa :) Koszt z 50mp.
Spalenie Zwłok - Po śmierci członka drużyny przeciwnej i użyciu tejże zdolności, nie ma możliwości użycia na nim Ożywienia, koszt: 100 MP
Anty, może twoja zdolność nazywać się Odwrócenie, chociaż chyba jednak nie... xD
Krwisty atak zabiera 3/4 HP przeciwnika
Koszt 150 MP
Bicus bez szans. Wtedy kto ma doubla ten wygrywa. Przyjdzie Ci speeder, walnie krwystym atakiem i dobije zwyklym i po walce.
Bicus i jego fantazje :D
Lev- odwrocenie mogloby byc ciekawa nazwa dla zdolnosci, ktora polegalaby na odwroceniu albo hp i mp albo posiadanych statusow ;) (albo to i to).
w sumie racja
Wycofuję Krwisty atak
Może coś w stylu "Podebranie"- używa się raz .
Zabiera pozytywne statusy przeciwnika które przechodzą na twoją postać ;]
175MP
Kamikadze - do walk drużynowych, postać zabija przeciwnika tracąc również swoje życie :D
1 użycie, 100mp
Przejrzałem cały temat i zebrałem do kupy wszystkie zdolności, które mi się podobały (trochę przerobiłem po swojemu, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi), może tak będzie łatwiej Administracji wybrać coś do gry ;>
Mega Antidotum (3 użycia) - 75MP - Zdejmuje status "Zatrucie" ze wszystkich członków drużyny
Wizja (1 użycie) - 100MP - Pokazuje stan MP przeciwnika przez 10 tur / całą walkę
Spalanie many (1* - 1 użycie, 2* - 2 użycia) - 75MP / 85MP - Odejmuje po każdej turze przeciwnika 5% aktualnego MP
Skorupa (1*- 3 tury, 2* - 4 tury, 3* - 5 tur) - 75MP / 100MP / 125 MP - Osłona magiczna i fizyczna na 3-5 tury
Tarcza Ognia (1* - 5%, 2* - 10%) - 100MP / 125MP - Atakujący otrzymuje 5/10% obrażeń zadanych przeciwnikowi przez 10 tur
Wyczyszczenie (1* - 1 użycie, 2* - 2 użycia, 3* - 3 użycia) - 100MP / 125MP / 150MP - Zdejmuje WSZYSTKIE statusy, zarówno pozytywne, jak i negatywne
Czar Fortuny (1* - 1 użycie, 2* - 2 użycia, 3* - 3 użycia) - 75MP / 100MP / 150MP - Rzucony na gracza nadaje losowy POZYTYWNY status, na przeciwnika dowolny NEGATYWNY.
Aura (1* - 3 tury, 2* - 5 tur) - 200MP / 250MP - nakłada na sojusznika przyspieszenie, regenerację, precyzję, mobilizację (jedno użycie!)
Kopia (1* - 1 użycie) 100 MP - Zabiera pozytywne statusy przeciwnika i nakłada je nam z maksymalnym czasem trwania.
Klątwa (1* - 1 użycie) 250 MP - Zabija członka drużyny przeciwnej, a nam nakłada status "Skamienienie"
Wyzwanie (1* - 1 tura, 2* - 2 tury) 150 MP - Wszyscy przeciwnicy mogą przez 1 / 2 tury atakowac tylko ciebie (jeśli nasza postać umiera, przeciwnicy mogą używać jedynie przedmiotów)
Dotyk nieumarłego (1* - 3 tury i 1 użycie, 2* - 4 tury i 1 użycie, 3* - 5 tur i 2 użycia) 150MP / 200MP / 250MP- przeciwnik umiera na 3-5 tur, budzi się z połową HP, działanie może zdjąć "Ożywienie"
Samobójczy atak ( 1* - max 60% HP, 2* - max 65% HP, 3* - max 70% HP) Całe MP- Umierasz, a w zamian przeciwnik otrzymuje tyle HP, ile miałeś w chwili śmierci (z ograniczeniem podanym w gwiazdkach)
Biała Magia (1* bazowy atak magiczny*5 + 10%, 2* bazowy atak magiczny*5 +20%) - 150MP / 200MP - Atak o atrybucie magicznym liczony ze wzoru podanego przy gwiazdkach
Piętno (1* - 1 użycie) - 175MP - Nakłada Wojownikom "Ślepotę", a Magom "Klątwę" na 3 tury (z możliwością zdjęcia)
Mega Oczyszczenie (1* - 1 użycie, 2* - 2 użycia, 3* - 3 użycia) 150MP / 175MP / 200MP - Zdejmuje Status "Zombie" ze wszystkich członków drużyny
Eksplozja Many (1* - 1użycie, 2* - 2 użycia) Całe MP - wszyscy gracze obecni w walce tracą całą manę
Medytacja (1* - 3 tury, 2* - 4 tury, 3* - 5 tur) 125MP / 150MP / 175MP - Używający dostaje statusy: regeneracja, osłona, osłona magiczna i uśpienie bez możliwości zdjęcia go
Zemsta (1* - 1 użycie) 250MP - Uśmierca członka drużyny przeciwnej, który zabił członka naszej drużyny (tylko pod warunkiem, że nie jest on ostatnim żywym graczem drużyny przeciwnej)
Spalenie Zwłok (1* - 1 użycie) 200MP - Po śmierci członka drużyny przeciwnej i użyciu tejże zdolności, nie ma możliwości użycia na nim Ożywienia
Co do spalania many, to powinien byc do tej zdolnosci jakis "przeciwdzialacz" w innym wypadku bylaby za mocna.