Są jakieś rękawice na poziom mniejszy niż 60 a większy niż 50?
Podgląd wydruku
Są jakieś rękawice na poziom mniejszy niż 60 a większy niż 50?
Czy kupując uzbrojenie za żetony u Mistrza Areny można dostać Uzbrojenie z +?
Zależy co rozumiesz jako "odpowiednik".
Jezeli pytasz o dodatek ze standardową ilością lucka - Amulet Zorzy.
Jeżeli pytasz o dodatek z dodatkową celnością - Kryształowy Wisiorek (ten z defem), choć fakt że ma profil defowy mocno go ogranicza.
Do tego jest Krasnoludzki Sygnet, ale on ma zupełnie inny profil stat.
Jeżeli pytasz o EQ z dodatkowym bonusem aż +3% w celność/uniki - jest Kobaltowy Topór
Dlaczego pożeracz potwora jakiegoś jest tak wyjątkowy?
Nie do końca. Po ubiciu potwora lub grupy potworów 1000 razy dostajesz osiągnięcie pożeracza. Po uzyskaniu tego osiągnięcia nie dostajesz osiągnięć za ubijanie tego potwora lub tej grupy potworów więc uważane jest za największe. To po prostu ogromna satysfakcja gracza z efektu grindowania, i 10 żetonów w kieszeni.
Cz za zdobycie osiągnięcia za ubicie danej ilości potworka zwiększa się szansa że wypadnie z niego przedmiot?
Czy tylko mi wyskakuje błąd 404 we wszystkich spisach przedmiotów? Wiem, że zakładano je w 2013, ale nadal widzę od dziewięćdziesięciu do stu osób zalogowanych i zastanawia mnie czy ktoś z weteranów nie ma może jakiejś kopii, ewentualnie wiedzy potrzebnej do spisania nowych list. Jestem kompletnym żółtodziobem i po prostu zastanawiam się czy nie pomijam jakiegoś interesującego ekwipunku na mój przedział. Na razie musiałem uzupełniać rynsztunek zabawkami ze sklepu, a te mają odpowiednio mniejsze bonusy