Też się o to pytałem kiedyś. Jeśli ma on podstawowy rank, czyli 130, to jest to walka rankingowa, ale on może brać pomoc (wtedy już nie jest). A jak obaj macie powyżej 143 ranku, to wtedy jest tylko rankingowa, bez możliwości wzywania pomocy
Podgląd wydruku
Też się o to pytałem kiedyś. Jeśli ma on podstawowy rank, czyli 130, to jest to walka rankingowa, ale on może brać pomoc (wtedy już nie jest). A jak obaj macie powyżej 143 ranku, to wtedy jest tylko rankingowa, bez możliwości wzywania pomocy
Witam
Mam do was pytania. Przetapiając przedmioty które mają +1 i +1 powinno wyjść +2? Jaka jest szansa że wyjdzie dalej +1 z jeszcze mizerniejszym bonem? a w rubryce "Wynikowy bonus:" wychodziło +2 ktoś wytłumaczy?
Jak masz, że ci wyjdzie +2, to ci wyjdzie +2.
Kowal jest zrobiony właśnie dla takich jak ty.
Spokojnie nie zadaje nigdy pytań które są tak oczywiste
Załącznik 1471
Prawdopodobnie błąd w zaokrąglaniu stat.
Za jakiś czas dopiszę dokładniejszą odpowiedź
Póki co jak możesz sprawdź:
Wystaw te buty na targu i sprawdź czy po wpisaniu "+2" szukajka je wyszuka.
Ogólnie celność/uniki mogą przechowywać masę bonusu to może powodować problemy.
sprawdziłem wyszukuje jako +1 (pozostawiłem na targu jak coś i tak nikt nie kupi za 10kk)
czyli mam do zgłosić do działu "Błędy" czy tak to już zostanie?
Co ile odnawia się rydz?
2 co 8 h
4 co 12 h
4 co 24 h
Co trzeba wpisać/ zrobić aby kowal przy wymianie Smoczy Emblemat zaproponował wymianę na zdolność losową?
60000
ma multi konta fani julka mistrz!!!!!!!!!!!
Dlaczego nie mogę atakować żadnego potwora?
Julka xD Ale o co chodzi? Nie do końca dałaś pytanie. Nie możesz atakować tzn. że nie pojawiają się potwory na trybie widocznym? Bo napisałaś za mało by Ci pomóc.
https://mfo3.pl/view/i/293 Ktoś wie skąd to można było dostać? Bo kupiłem wszystkie cukierki z tego eventu ale tego kupić nie było można.
Musiałeś mieć knura, który je wyrył z ziemi
Potwory ogólnie widać, ale nie mogę ich W OGÓLE atakować. Mogę tylko chodzić.
Julka xD, czy sprawdzałaś czy masz energie, bo to też może być powód.
Czy jest możliwe, aby po przelosowaniu przedmiotu +2 3 razy pod rząd nadal bonus był dokładnie taki sam?
https://mfo3.pl/view/ga/6d9a8b3f
hm czy to normalne ze sprzet +2 daje 3 w mp tylko po tych zmianach ?
Kiedy teaser ?
Jak działa spalanie przedmiotów u kowala? Załóżmy, że mamy 2 przedmioty na 50 lv :
pierwszy - hełm orka + 2 z pięcioma punktami w obronę ( łącznie 5pkt)
drugi - hełm orka + 1 z 3 punktami w obronę i 1 punktem w obr. magiczną ( łącznie 4pkt)
Podczas spalania wyskakuje mi, że wyjdzie + 3. Pytanie : Czy ma znaczenie ilość punktów w drugim przedmiocie? No bo jeśli pierwszy ma 5, a drugi 4 to razem 9. Czy jest wtedy większa szansa, że wejdą 4 punkty do nowego z powodu 4 spalonych? Czy jeśli miałbym hełm orka +1, który miałby więcej punktów lub mniej to byłaby to jakaś różnica?
Nie, przy drugim itemie liczy sie tylko plus, a to co nam wyjdzie jest w 100% losowe. Tylko to co w pierwszym itemu jest pewne. Nie mamy żadnej kontroli czy nasz item +3 na 50lvl bedzie miał 8 czy 9 punktów.
będzie jakiś event z okazji 2 rocznicy bez update ?
W nagrodę będziesz mógł czekać dodatkowy rok. Taki bonus.
To ju prawie papierowe gody!
True.
Myślałem, że drugie to papierowe, coś mi się pomieszało.
To chociaż do drewnianych poczekajmy, ucieszyłbym się z takiej rocznicy.
Czym się różni pocisk magiczny od jakiegoś innego żywiołu? Który żywioł jest najsilniejszy?
Pocisk jest Zaklęciem "czystym" bez atrybutowym.
Co do żywiołów moc zaklęcia zależy od tego ile % atrybutu masz nabite, a ile twój przeciwnik.
Czyli jeśli masz 25% atrybutu na wiatr i -25% na ziemie to bardziej opłaca się używać wiatru.
Atrybuty można sprawdzić po prawej stronie na przykład w statystykach.
Podczas walk z graczami należy sprawdzić każdy, który mamy na + oraz pocisk magiczny. Zazwyczaj najlepszy jest przeciwny do tego co używa przeciwnik np. przeciwnik bije ogniem, to najwięcej dostanie z lodu, jeżeli różnica miedzy atrybutem % jego i naszego wynosi >10%Cytat:
Który żywioł jest najsilniejszy?
gdzie expic na 21?
skrzat x2 oczywiście z odpowiednim eq, exp leci dosyć szybko.Cytat:
gdzie expic na 21?
Jaki sens ma tworzenie postaci bankowej?
Jeżeli często uczestniczysz w bójkach to ma sens, z resztą jest sens tracić 100k. za przegraną walkę z potworem/mini bossem?
Tomi nie może na LOL'u wbić diamenta, to próbuje w mfoCytat:
Sześćdziesiąta - DIAMENTOWA
witam
Niedawno wysłałem podanie do pewnej drużyny i czekam juz kilka dni "Twoje zgłoszenie jest rozpatrywane "
prze to nie mogę nigdzie indziej wysyłać podania "Zgłosiłeś się już do innej drużyny"
Chciał bym anulować tamto podanie, bo obawiam się że osoba rekrutująca już nie gra
Jak długo takie zgłoszenie bez odpowiedzi będzie "zawieszone w czasie" jeśli nikt z drużyny nie odrzuci/akceptuje.
"Wejdź w zakładkę drużyny i tam masz "Anuluj Zgłoszenie" i tyle." na zakładce profil drużyny nie ma nic takiego jedynie co to "Twoje zgłoszenie jest rozpatrywane " "prezentacja" "statystyki" "raporty z walk"