Bo śnieg.
Podgląd wydruku
Bo śnieg.
jest gdzies wzor dzieki ktoremu oblicze ile musze miec expa na dany lvl , lub tabela expu ?
gryf pojawia się co 100 ubitych lwów czy co 100 walk z lwami? chodzi mi o to czy jeśli walczę z dwoma lwami na raz to wystarczy 50 walk czy trzeba całą setkę?
Co 100 ubitych lwów, jednak muszą zostać zabite tak, abyś dostał za nie doświadczenie - z energią.
100 zabitych lwów i 24h więc nie zdziw się jak na jednej energii nie zabijesz dwóch gryfów :P
Gdzie znajdę spis uzbrojenia z +?
Nie ma czegoś takiego. Za każdym razem plus wejdzie nieco inaczej. Oczywiści możesz sprawdzić w bazie danych gry, ale trudno powiedzieć na co trafisz przy kolejnym numerze.
Każdy przedmiot może mieć + który zostanie dodany w losową statystykę. W przyszłości będzie można ulepszać itemki :)
bo gdy w dziale np. pochwal się swoim itemkiem niektórzy wstawiają linki z przedmiotami które mają + i jestem ciekawa skąd to biorą :)
Itemki z plusami można dostać losowo, wyciągasz coś ze skrzynki i może się okazać, że jest to itemek z plusem.
nie ma takiego działu :P
temat chyba jest, a itemy możesz z + wyjąć ze skrzynek, dostać od NPC, questa, bossów, minibossów
w sklepach w miescie nie ma itemów z +, można je kupić od innych graczy też
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
Czy na trafienie krytycznym ciosem wpływa szczęście obrońcy. Chodzi mi o zdolność bo sobie woja założyłem i nie wiem co i jak...