Po raz pierwszy kupony pojawiły się w dorkowym turnieju tvt 2n2
Potem na każdym evencie (od halołin2019) i bodajże 2x na aukcji
Podgląd wydruku
Po raz pierwszy kupony pojawiły się w dorkowym turnieju tvt 2n2
Potem na każdym evencie (od halołin2019) i bodajże 2x na aukcji
Czy gdy usune postać np. 19 lvl na którym powiększyłem ene o,np. 15 pkt. To limit eny mi sie zmniejszy o 15 pkt?
mam pytanie do graczy czy jak inna osoba się wbiła na konto i z postaci na której był otwierany sklep zabrała całe EQ gemy i dała przypadkowym 2 osobą dała te wszystkie rzeczy pod pretekstem koniec gry to czy jakaś kara podlega za przyjecie kradzionych przedmiotów
Nie. Karze podlega ten, kto wszedł ci na konto jak już.
tylko ze ten gracz przestał grac po oddaniu eq 2 przypadkowym osobą
Trujaki miały 14/16/18 i 16/18/20. Dopasowywanie się kosztów many jest totalną bzdurą. Nie wiem kto jest teraz testerem, ale mocno po głowie powinien oberwać. Umki są niezbalansowane do wzrostu kosztów many i w efekcie niektóre niegrywalne na niższych. Niemal nikt np. nie używa trującego ataku aż do 30 lvl, gdzie kiedyś każdy go używał na 20. Bryzy wojem też się nie da grać przed 40 lub 38 ewentualnie jeśli wyrafinowana, ataki magiczne atry na 30 kosztują o 1 many więcej niż kiedyś przed buffem itp. itd.
Więc moje pytanie brzmi - kto jest aż tak niekompetentnym testerem, że przeforsował tę zmianę w takiej formie?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...813#post316813 tutaj masz ile dana zdolność zabierała przed zmianą i po zmianie, na niskich poziomach ta zmiana jest bardziej na plus, więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
Aktualnie nie ma nigdzie listy wszystkich niekompetentnych testerów, można jednak kilku zdemaskować, ponieważ ich nicki na forun mają kolor jasnoniebieski.
Nah fam, przy niższym koszcie zdolności jest niższa celność.
O, super, życzę owocnej pracy.Cytat:
Ale ponieważ eksperci przytoczyli rzeczowe argumenty, z których jasno wynika, że wprowadzone zmiany były T O T A L N I E nieprzemyślane, obiecujemy przyjrzeć się im jeszcze raz przy okazji rebalansu pvp na niskich poziomach.
Dla wojownika to i tak buff.Cytat:
Nah fam, przy niższym koszcie zdolności jest niższa celność.