To chyba jednak mam dobra pamięć xD. I dzięki za odpowiedź
- - - - - - - - - -
Jak zmienić nick postaci na forum?
Podgląd wydruku
Zmienić w panelu gracza główna postać
Tylko nie rob jak ja, ze najpierw ustawiasz glowna postac, a potem zmieniasz nick :p zostalem ze stara nazwa postaci.
stanisław wielki zablokował mi moje główne konto co mam teraz zrobić mam tam już 34 lvl
Chodzą pogłosy ze event wielkanocny będzie przesuniięty czy to prawda?
Hej,czy będą w tym roku jakieś bonusy związane z rocznicą uruchomienia serwera ?
Czyli dobrze rozumiem że event zacznie się wcześniej? Czy zakończy się on wczesniej czy tak jak normalnie? Czy zostanie zwiększona ilość pisanek na koszyczek i ilośc zabitych zajecy zapchanym kuraczków na bonusy?
Skoro nie masz o czymś pojęcia, to po co odpowiadasz? Bez sensu zaśmiecasz temat swoimi przypuszczeniami.
- - - - - - - - - -
Nie było nigdy oficjalnej informacji o tym czy event zacznie się wcześniej czy później i tak samo kiedy się skończy. Jeśli chodzi o bonusy, była gdzieś informacja przy okazji świąt (czy tam heloim), że te bonusy mają być trudne i możliwe do zdobycia tylko jeśli prawie cała społeczność będzie współpracować, te zadania wcale nie muszą za każdym razem być realizowane. Dlatego te wymagania nie są co roku stałe.