A bardzo?
Podgląd wydruku
To jak bo jedni mówią, że dla woja korzystna inni, że nie
omggg
A drenaż mi sie oplaca?
Jaki będzie czas usunięcia postaci, która ostatnio była aktywna: 24.09.2013, przy czym max lvl postaci jest 21
2 miesiące + 21 tygodni
Jeśli dobrze pamiętam
Czyli czasu mam do czerwca, tak?
Wystarczy logować się na konto. Nie wiem co prawda jak to jest w przypadku bana (czy przechodzi do panelu), ale nie trzeba wchodzić na postacie.
kiedy update ?
Nie oczekiwałbym na to pytanie sensownych odpowiedzi - czym dalej tym lepiej ;)
Czy na igrzyskach (mam 42 lvl) zaatakuje mnie 50 lvl i mi pomoże też 50 lvl, to tamten będzie mógł wezwać pomoc?
Czy w wymianie za piórka garudy u marduf...
Jest jakaś kolejność dawania eq czy losowość?
Da się dostać eq z+?
Losowo unikaty na 48lv i set garudy, mogą być z plusami.
Ile punktów eny ździera zarzucenie wędki?
2 eny
Nie ja się skasuje, tylko konto na które z tęsknotą czekam. ( Nick z mfo2 wreszcie się zwolni )
https://mfo3.pl/r/baed928b6
powiedzcie dlaczego jak dalem oslone magiczna, TO JEJ NIE DOSTALEM
Bo miałeś jeszcze turę osłony magicznej.
Ponieważ miałeś jeszcze jedną turę do zejścia poprzedniej bariery magicznej, a te same statusy nie mogą się nałożyć na siebie.
W momencie w którym użyłeś na sobie Osłony Magicznej, miałeś jeszcze status Bariera Magiczna przez jedną turę. Ilość tur przy nakładaniu tych samych statusów na siebie się nie kumuluje.
ale po tej turze ona znikała i chciałem aby po zniknięciu automatycznie dodała się kolejna, aby nie było kolejki bez osłony magicznej..
Dopiero wtedy mogłeś dać następną.Cytat:
ale po tej turze ona znikała
Tak to obecnie działa i nie zanosi się na zmiany.
To już NPCowi w grze nie może być ciężko?
Poprawność polityczna dotarła do MFO?
Mapy startujesz do parlamentu EU z list Palikota że ci się tak zebrało:)
Jestem magiem i mam Wiatr, opłaca się kupować inne zdolności np. ogień,lód,pocisk magiczny?
Wszystkie można mieć, ale lepiej nie używać jednocześnie tych z przeciwnymi atrybutami.
A ja mam pytanie do Administracji.
Dlaczego Vel za posiadanie dwóch multikont Kira i Alvaron dostał bana, a vegoo za posiadanie również dwóch miltikont LastChance i MuSmiech bana nie dostał?
ważne że chociaż jeden dostał
Dlaczego nigdy nie dostaje za walke na arenie zetonow?
Za kazdym razem jest "Musisz miec ileś tam punktów rankigowych zeby dostac zeton".
I jak bede mial ile tam napisane to znowu to samo, tylko teraz wieksza liczba sie wyswietla WTF
Musisz mieć 2x więcej rankingu od bazowego. Bazowy ranking rośnie wraz z levelem. Takie zabezpieczenie przed farmieniem żetonów.
Dlaczego nieumarli chodzą w dresie?
Bo to dresy
a skąd mają mieć dresy jak nigdzie nie ma sklepu ?
Powstał specjalny sklep, który widzą tylko oni.
Ciekawe gdzie
może u kapcia?
Dlaczego unikatowy potwór "Pędrak" nie jest w raportach z unikatowymi potworami?