widać że za zadanie pytanie dostaje się negatywne reputy .. Jesteście żenujący :D
Podgląd wydruku
widać że za zadanie pytanie dostaje się negatywne reputy .. Jesteście żenujący :D
Dostajesz minusy, bo piszesz niezrozumiale.
Wzór na dmg:
DMG*((Atak+Spłaszczenie)/(Obrona+Spłaszczenie))*((Atrybut atakującego+1)-(Atrybut broniącego))
Napisałbym w cytacie, ale uprościłem sobie ten wzór, a nie chcę sygnować czyimś imieniem czegoś, czego dana osoba nie napisała. Wzór znam dzięki graczowi musaraj.
Ile trzeba expa na wbicie 65 poziomu?
EDIT: 3333 post
Myślę, że może tu też chodzić o byłego posiadacza konta o tym nicku
Jakie są minibossy najbliżej Urkaden? Tak jestem leniem, bo mi się nie chce sprawdzać na forum.
Załącznik 1402
Chodzi mi o wszystkie mini, które są tam, gdzie jest ta linia.
szczurołak(lochy) i wampirzyca(jaskinia)
Czy gdy łowię ryby i za przekroczenie progu np. 2700 ryb dostaję nagrodę a jeśli jej nie przyjmę (nie pójdę odebrać nagrody) i poczekam aż do 3000 ryb złowionych to jak będę chciała odebrać nagrodę za złowienie 3000 ryb to odbiorę 2 nagrody naraz czy mi się po prostu tak jak bym anuluje i przepadnie nagroda za 2700 ryb ?
pytanie mam, czy jak sie ma uniki na 40% + refleks 20% to lacznie 60% i uderzy sie w przeciwnika i ten odda odbiciem czy odbicie moze nie trafic w tego co pierwszy zaatakowal?
Co mam zrobić, by zrobić przejście do Groty Wampirów?
Pokonać przeklętą nimfę.
Ile jest przedmiotów kolekcjonerskich, które zdobyć można było z prezentów od Mikołaja w ostatnim evencie?
Mniej. Z tego co pamiętam choinka i jemioła (czapka?) były tylko za mfy.
Były 2 rózne prezenty
Od Mikołaja https://mfo3.pl/view/i/348
I od "yeti lub aukcji" https://mfo3.pl/view/i/349
I chyba miały rożne dropy, bo pamiętam że ktoś się cieszył że kupił jeden z przedmiotów kolekcjonerskich który był tylko za mfy od kogoś za bezcen w czasie świąt. A potem zniknął ten "problem" bo pojawiły się te niebieskie paczki.
Jaka jest najlepsza różdżka na 50lvl?
Zabiłem galarete ale nie dropło mi zbroi a potrzebna mi
Nie zawsze musi dropić.
a skad wziasc Drenaz
Gacki / Smok Mroku.
I pisze się "wziąć".
Opłaca mi się na wojowniku korzystać z burzy błyskawic?
Raczej zdolność dla maga. Ale prawie nikt z niej nie korzysta.
Nie, podobnie jak na magu.
Na woju to Multi Atak. Używam Burzy na podwó/trójnych bossach, bo jestem magiem... Ale woj to, jak już mówiłam - powinien używać Multi Ataku.
Jak to możliwe, że chybiłam Burzą, skoro mag zawsze trafia?