Czy jest jakieś inne zastosowanie Kryształów Ognia poza wymianą u Hermita?
Podgląd wydruku
Czy jest jakieś inne zastosowanie Kryształów Ognia poza wymianą u Hermita?
Co dzieje sie z kluczem, jezeli go dostaniemy a zapomnimy oddac do rezydencji? W tej chwili mam zamkniete drzwi nr 3, otwarte nr 4 ( kluczem, ktory powinien zostac zuzyty do drzwi nr 3) i jeden dodatkowy klucz za pokonanie Wrednego Gremlina dzisiaj.
Bugujesz grę w ten sposób. Klucze w teorii miały znikać o północy codziennie, w praktyce to nie wyszło, ale event został zaprojektowany z myślą ich znikania.
- - - - - - - - - -
W wyniku tego jeśli ci zostanie taki klucz, to tracisz możliwość kupienia zaległych kluczy, jedyny znany obecnie sposób na samodzielne naprawienie tego, to nie zdobywaj klucza jutro, ale otwórz drzwi starym. W ten sposób pojutrze będziesz mógł kupić klucz normalnie.
Ale wole miec szanse na karte Wredasa niz otwarcie wszystkich drzwi...tak to bym dokupil ten brakujacy klucz.
EDIT: Kupilem dodatkowy klucz, otwarlem drzwi nr 3, a klucz ( Przeznaczony pierwotnie do drzwi nr 4) nadal mam...na cos mi on potrzebny, czy zniknie 24.12?
----------------------
Czemu majac 30lv dostaje nieunikatowe uzbrojenie na 31-35lv z loterii za zetony?
Moje konto zostało zablokowane , czy jest jakaś możliwość odwołania się bądź rozmowy z administracją?
Co znerfili Wrednemu?
Statystyki, nie powiem o ile, bo będzie ban za wycieki i moi informatorzy też stracą
- - - - - - - - - -
Jestem w stanie potwierdzić, iż jest znacznie słabszy, wcześniej bił mnie mocniej, niż ja jego, obecnie jest na odwrót.
- - - - - - - - - -
Nigdy nie miałem bana w grze, jak to wygląda po zalogowaniu? Jak logujecie się na forum? (Najlepiej screena poproszę)
Ja też nigdy nie mailem bana w grze, ale z tego co mi wiadomo to można się normalnie zalogować do panelu i dopiero po kilknięciu "wejdź do gry" dostajemy biały ekran z "Twoje konto zostało zablokowane...."Cytat:
Nigdy nie miałem bana w grze, jak to wygląda po zalogowaniu? Jak logujecie się na forum? (Najlepiej screena poproszę)
Dzięki za pomoc i link :)
- - - - - - - - - -
Wygląda to w ten sposób ( sory nie mam czasu za bardzo bawić się w screeny dlatego opisze )
Logujesz się do gry i przenosi Cię normalnie do Panelu Gracza. Stąd możliwość wejścia na forum. Gdy jednak wciśniesz Wejdź do gry przekierowuje Cie na stronę, gdzie masz całe białe tło i na górze jest napisane:
Twoje konto zostało zablokowane do dnia dzień.miesiąc.rok godz:min:sek z powodu "..."
Czy zwiększona częstotliwość walk wpływa na tempo odnawiania się potworów eventowych?